logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ВНАУ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад заступників директорів Відокремлених структурних підрозділів-коледжів університету

Вінницький національний аграрний університет оголошує конкурс на заміщення вакантних посад заступників директорів Відокремлених структурних підрозділів-коледжів університету:

Відокремлений структурний підрозділ "Могилів-Подільський технолого-економічний фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету": заступник директора з виховної роботи, заступник директора з адміністративно-господарської роботи.

Відокремлений структурний підрозділ "Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну Вінницького національного аграрного університету": заступник директора з адміністративно-господарської роботи.

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі; автобіографія; копії дипломів про повну вищу освіту; копії дипломів про вчене звання; копії дипломів про наукові ступені; довідки про підвищення кваліфікації за останні 5 років; медична довідка про проходження обов’язкових попереднього та періодичного психіатричного оглядів; звіт про роботу за звітний період; перспективний план роботи; витяг з протоколу зборів трудового колективу.

Документи подавати з 29.04.2022 р. по 30.05.2022 р. за адресою: м. Вінниця, вул. Сонячна, 3 (2 корпус, 1 поверх, кімната 2114, відділ кадрів).

12878

Події у світлинах