logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

До уваги студентів Вінницького національного аграрного університету!

На виконання наказу ректора Вінницького національного аграрного університету № 67 від 12.03.2020 «Про заходи запобігання розповсюдження захворювання на коронавірус COVID-19», в університеті здійснено переведення освітнього процесу на дистанційну форму навчання у період загальнонаціонального карантину з 12 березня по 22 травня 2020 року (з детальною інформацією можна ознайомитися у презентаційному матеріалі).

Щоб мати доступ до  відео-матеріалів викладачів університету Вам необхідно виконати наступні дії:

Перший етап. Налагодження зв’язку з викладачем.

  1. Перевірити у методиста деканату наявність Вашої електронної пошти в базі електронних скриньок навчальної групи;
  2. Перевірити у Вашого куратора чи підключені Ви до Viber-навчальні групи;
  3. Перевірити наявність зв’язку з АСУ «Сократ», Вашим електронним кабінетом, електронною заліковою і картками навчальних дисциплін поточного семестру.
  4. Перевірите чи вся інформація карток навчальних дисциплін відкривається на Вашому гаджеті (конспекти лекційний курсів, презентації, методичні рекомендації виконання практичних, лабораторних робіт, самостійної роботи).
  5. Перевірити наявність зв’язку з АСУ «Софія», Репозиторієм, Вашим бібліотечним формуляром.
  6. Проінформуйте старосту своєї навчальної групи, що етап налагоджування зв’язку пройшов успішно або Ви маєте проблеми зі зв’язком і ми допоможемо Вам їх вирішити.

Другий етап. Отримання навчальних матеріалів.

  1. Щодня на Вашу електронну пошту або у Viber-навчальної групи викладачі навчальних дисциплін будуть надсилати посилання на відео-лекції, відео-практикуми, матеріали для самостійного опрацювання, контрольні питання та завдання, а також час у Viber для проведення консультацій та обговорення навчального матеріалу.
  2. Ми пропонуємо Вам ознайомитись із різними формами отримання навчальної інформації та прослуховування відео-матеріалів.
  3. Робота з інформацією карток навчальних дисциплін в АСУ «Сократ» (https://drive.google.com/open?id=1FscVfQpKVGmAGItVcEiH9GB6oEEvjgjd).
  4. Прослуховування відео-лекцій викладачів університету на Google диску та YouTube (https://drive.google.com/open?id=1LHZNWvCuYY76ZVjSCH8XoJREfGoPz_iO).

 Третій етап. Моніторинг Вашої активності і результатів засвоєння знань

  1. Беріть активну участь в обговоренні отриманого навчального матеріалу.
  2. Своєчасно виконуйте завдання, відповіді на тести.
  3. Після завершення карантину буде проведено автоматизоване тестування Ваших знань із використанням програмного забезпечення «Тест майстер» АСУ «Сократ».

 Дотримуйтесь правил поведінки під час загальнодержавного карантину! Підтримуйте телефонний зв'язок із методистами деканатів, деканами, кураторами груп, щоб ми могли прийти  Вам на допомогу за необхідності! Будьте здорові!

5022

Події у світлинах