logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

До уваги науково-педагогічних працівників Вінницького національного аграрного університету!

На виконання наказу ректора Вінницького національного аграрного університету №67 від 12.03.2020 «Про заходи запобігання розповсюдження захворювання на коронавірус COVID-19»,  в університеті здійснено переведення освітнього процесу на дистанційну форму навчання у період загальнонаціонального карантину з 12 березня по 22 травня 2020 року (з детальною інформацією можна ознайомитися в презентаційному матеріалі).

 Перший етап. Налагодження зв’язку зі студентами.

  1. Отримати у методистів деканатів, аспірантури та докторантури, центру підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва списки електронних скриньок студентів навчальних груп, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, для яких викладається Ваша навчальна дисципліна. За необхідності сформувати базу електронних скриньок лекційних потоків.
  2. Повідомити куратора навчальної групи про необхідність включення Вас до Viber-навчальні групи.
  3. Отримати підтвердження від студентів, аспірантів і слухачів, що зв'язок налагоджено.
  4. Постійно проводьте моніторинг активності студентів навчальних груп, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації у вивчені навчальних матеріалів.

 Другий етап. Надання навчальних матеріалів, відео-лекцій, відео-практикумів з використанням дистанційних технологій.

  1. Щодня розсилайте на електроні скриньки студентів або у Viber-навчальної групи посилання на відео-лекції, відео-практикуми, матеріали для самостійного опрацювання, контрольні питання та завдання, а також час у Viber для проведення консультацій та обговорення навчального матеріалу.Для планового використання тижневого навчального навантаження студента дотримуйтесь розкладу занять.
  2. Дотримуйтесь норм часу на виконання студентами самостійної роботи, індивідуальних завдань, контрольних опитувань. Не перевантажуйте студентів.
  3. Інструкція використання Google-диск для прослуховування студентами    відео-лекцій, відео-практикумів (https://drive.google.com/open?id=1ZVNX2UeysjGtYrfN5M1kAzIX6HcX3fLN).
  4. Інструкція використання YouTube канал для проведення прослуховування студентами відео-лекцій, відео-практикумів (https://drive.google.com/open?id=1Nb9-zI-NiZGVk7GCquO2Fv3Y4MdLjAHL).
  5. Ви можете використовувати інші електронні засоби (он-лайн конференції, відео-чати, відео-форуми, вебінари) доступні до безкоштовного використання на час загальнодержавного карантину.
  6. Методичну та технічну допомогу Ви можете отримати у відділі моніторингу якості освітнього процесу та контролю академічної доброчесності.
  7. Активно використовуйте корпоративну електронну пошту АСУ «Сократ», внутрішній чат для обміну корисної і актуальної інформації щодо нових педагогічних практик із дистанційної форми навчання студентів.

 Третій етап. Моніторинг результатів засвоєння знань студентами, аспірантами, слухачами.

  1. Підготуйте тестове опитування зі змістом навчального матеріалу наданого студентам під час загальнодержавного карантину у «Тест майстер» АСУ «Сократ».
  2. Після завершення карантину Навчально-науковим центром університету буде проведене автоматизоване тестування знань студентів, аспірантів та слухачів.

 Дотримуйтесь правил поведінки під час загальнодержавного карантину!  Широко використовуйте весь аудиторний фонд і технічне забезпечення університету для створення відео-курсів і налагодження дистанційного спілкування зі студентами, аспірантами та слухачами! Будьте здорові!

4355

Події у світлинах