logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Шановні аспіранти!

Запрошуємо Вас протягом липня – серпня цього року взяти участь у прослуховуванні серії вебінарів Міністерства освіти і науки України (лист МОН №7/279-21 від 02.07.2021 р.), присвячених питанням використання бібліографічних та повнотекстових баз даних, інструментів, які застосовуються для проведення досліджень.

Компанія Elsevier проведе серію вебінарів українською та англійською мовами у рамках проєкту «Літня академія Elsevier». Вебінари будуть присвячені питанням роботи з базами даних ScienceDirect та Scopus, публікації результатів наукових досліджень, підготовці заявок для отримання грантового фінансування.

Інформація про вебінари, що додається, доступна на навчальній платформі Elsevier Online Training Hub за посиланням: bit.li/3sanvrj. На цій платформі також буде можливість переглянути вебінари в записі після їх проведення.

Компанія Clarivate 6 та 8 липня 2021 року проведе вебінари українською мовою, присвячені використанню бази даних Web of Science, авторських ідентифікаторів Publons/ResearcherID, ORCID та ін., а також оновленого інструмента Journal Citation Reports (програма додається).

Вебінари розраховані для українських вчених, редакторів та членів редколегій наукових видань, аспірантів і студентів, фахівців бібліотек. Для участі у вебінарах усім бажаючим необхідно зареєструватися, перейшовши за відповідним посиланням, зазначеним у програмі.

11914

Події у світлинах