logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Оголошення! Всеукраїнський форум «Innovation Fest»

З нагоди Дня науки в Україні Міністерство освіти та науки України запрошує взяти участь у щорічному Всеукраїнському форумі «Innovation Fest» (далі – Форум), який відбудеться 14 травня 2020 року у м. Київ. Метою Форуму є розвиток культури академічного підприємництва та державно-приватного партнерства в сфері інноваційної діяльності, популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження інноваційних проєктів, визначення потреби щодо актуалізації законодавства в частині здійснення інноваційної діяльності. У рамках заходу заплановано провести:

  • презентацію розробок у демо-зоні Форуму;
  • круглий стіл «Розвиток інноваційної екосистеми в закладах вищої освіти України»;
  • конкурс інноваційних проєктів;
  • навчальні тренінги з питань розвитку інноваційної діяльності від партнерів Форуму.

 

Щодо круглого столу

До участі в заході запрошуються представники закладів вищої освіти, наукових установ, наукових парків, інших інноваційних структур, громадських організацій та реального сектора економіки, до сфери інтересів яких належать питання створення та розвитку інноваційної екосистеми в закладах вищої освіти України, комерціалізації інноваційної продукції та розвитку академічного підприємництва. За результатами круглого столу планується опублікування тез доповідей в електронному вигляді.

У разі зацікавленості, просимо до 18:00 1 травня 2020 року заповнити гугл форму та прикріпити тези доповіді за посиланням: https://bit.ly/2Sz4Gzh

Контактний телефон: +38 (044) 287 82 54 звертатись до Тетяни БОРОВІЧ, borovich@mon.gov.ua

 

Щодо конкурсу інноваційної проєктів

Участь у конкурсі можуть взяти проєкти, які представлені закладами середньої загальної освіти, закладами вищої освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами професійної (професійно-технічної) освіти та спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Інноваційний стартап проєкт має містити у собі такі структурні елементи: визначені цілі та задачі; комплекс конкретних досліджень і розробок; економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування. До участі у конкурсі допускаються проєкти на стадії готовності не менш як прототип.

У разі зацікавленості та для підтвердження участі у Конкурсі інноваційних проєктів в рамках Форуму, просимо заповнити гугл-форму за посиланням: https://bit.ly/2SyVuuK.

Заявки на конкурс приймаються до 18:00 6 квітня 2020 року. Опис проєкту та презентація надсилаються додатково на електронну пошту: directorate.innovation@gmail.com (в темі листа зазначити: Назва проєкту_Прізвище; Презентація_Назва проєкту).

Відбір фіналістів конкурсу триватиме до 21 квітня 2020 року. Результати відбору будуть оприлюднені на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 24 квітня 2020 року. Фіналістам конкурсу потрібно буде до 8 травня 2020 року підготувати презентації проєктів відповідно до надісланого організаторами зразка. Зразок презентації фіналістам буде надіслано не пізніше 27 квітня 2020 року.

Контактний телефон: +38 (044)  287 82 02 звертатись до Маргарити САВІЛОВОЇ, savilova@mon.gov.ua

 

Щодо навчальних тренінгів з інноваційної діяльності

У разі зацікавленості та для підтвердження участі у навчальних тренінгах, спрямованих на розвиток навичок в сфері інноваційної діяльності, в рамках Форуму, просимо заповнити гугл-форму за посиланням: https://bit.ly/38wdhZc. Теми та спікери тренінгів будуть оголошені додатково.

Склад журі вищевказаних конкурсів буде сформовано з представників інноваційних структур, венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів. Партнерами заходу виступають провідні міжнародні та вітчизняні компанії.

Фіналісти конкурсів будуть відзначені та отримають підтримку для реалізації проєктів від партнерів Форуму.

Участь у заходах Форуму безкоштовна за умови вчасної реєстрації до 8 травня 2020 року за посиланням: https:bit.ly/2SX47hF. Реєстрація є обов’язковою для всіх.

Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському форумі «Innovation Fest» та просимо поширити інформацію про захід та умови участі серед потенційних учасників.

 

2973

Події у світлинах