logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ВНАУ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Вінницький національний аграрний університет оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: декана інженерно-технологічного факультету, професора  та декана факультету менеджменту та права, професора

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі; наукові праці у фахових виданнях за останні три роки, монографії, посібники, підручники з грифом МОН або Вченої ради університету, патенти, документи, що підтверджують підвищення кваліфікації, участь у конференціях, симпозіумах, тези; повний пакет лекцій по дисциплінах, у тому числі у вигляді презентацій, матеріали практичних і лабораторних занять, наукове керівництво та захист дисертантів, звіт про відкрите заняття, звіт про роботу за останній рік (навчальну, наукову, організаційну, виховну, громадську); автобіографія, копії дипломів про повну вищу освіту, наукові ступені, вчені звання; медична довідка про проходження обов’язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів.

 Документи подавати з 08 липня по 08 серпня 2019 року за адресою: м. Вінниця, вул. Сонячна, 3 (2 корпус, 1 поверх, кімната 2114, тел. 57-42-95, відділ кадрів).

1415

Події у світлинах