logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Оголошується конкурс на заміщення вакантного місця державного замовлення зі спеціальності «Облік і оподаткування»Оголошується Конкурс на здобуття щорічної премії КМУ!

Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.
Премія присуджується на конкурсних засадах щороку за особливі досягнення у розробленні та впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції. Це друга за значимістю Премія після Державної премії України в галузі науки і техніки.
Під час присудження Премії враховується:
- практична цінність та перспективність результатів пов’язаної з роботою господарської діяльності заявника для підприємства, окремих галузей промисловості та/або національної економіки в цілому;
- кількість створених робочих місць для впровадження інноваційної технології, в тому числі нових робочих місць у високотехнологічних галузях;
- наявність сучасного високотехнологічного наукового обладнання та ефективність його використання у процесі впровадження інноваційної технології;

- відповідність роботи пріоритетним напрямам розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності;
- кількість охоронних документів на об’єкти права інтелектуальної власності, що отримані в Україні і за кордоном та використані в роботі;
- кількість укладених у процесі виконання роботи ліцензійних угод на використання об’єктів права інтелектуальної власності та ноу-хау.
Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до Положення про Премію до участі у конкурсному відборі приймаються роботи, результатом яких є реалізовані вагомі інноваційні проекти, їх результати мають бути застосовані на практиці не менше ніж за рік до дати їх висунення на здобуття Премії та широко впроваджені у виробництво.
Авторський колектив роботи повинен складатися не більш як з десяти осіб і включати безпосередніх виконавців роботи, творчий внесок яких є найбільш вагомим.
Для участі у конкурсі до 1 серпня 2018 року до Міністерства освіти і науки України подаються такі документи:
Том 1
1.Список претендентів на здобуття Премії.
2.Опис роботи обсягом до 15 сторінок.
3.Короткий опис роботи обсягом до 1 сторінки.
4.Копії патентів, які відносяться до роботи, копії документів про випробування і впровадження у виробництво, інші матеріали.
5.Довідка про творчий внесок у роботу на кожного з авторів роботи окремо.
6.Дозвіл на опублікування у відкритій пресі назви і змісту роботи, прізвищ претендентів.
7.Згода на обробку персональних даних.
Том 2
1.Характеристика кожного кандидата на здобуття Премії із зазначенням його трудових досягнень, інформації про наукові здобутки тощо.
2.Особовий листок з обліку кадрів за підписом начальника кадрової служби.
3.Копії паспорта.
4.Копії довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.
5.Довідка з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ), в якому працює претендент.


З детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/ogolosheno-konkurs-na-otrimannya-premiyi-kabinetu-ministriv-za-rozroblennya-i-vprovadzhennya-innovacijnih-tehnologij

781

Події у світлинах