logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

«OPEN YOURSELF-2021» – ГОЛОВНЕ ШОУ ТАЛАНТІВ ТИХ, ХТО РОЗПОЧАВ НАВЧАННЯ У ВНАУ ЦЬОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Золотий фонд талантів ВНАУ щороку поповнюють першокурсники. 22 та 23 вересня у святковій залі університету відбулося традиційне шоу від творців першого року навчання – шоу творчості та талантів «OPEN YOURSELF-2021». Традиційно щороку першокурсники збирають великий зал шанувальників та представляють їм свої творчі здібності. Цього дня вони танцюють, співають, декламують вірші, жартують та демонструють неперевершену гру на музичних інструментах.

Відкривати конкурс талантів «OPEN YOURSELF-2021» мала честь директор Центру культури та дозвілля ВНАУ Дар’я Довгань. Вона передала вітання усім першокурсникам, викладачам, гостям заходу від президента університету Григорія Калетніка, побажала творчих взлетів та наголосила на тому, що «OPEN YOURSELF-2021» є безумовною частиною успішного навчання та допомагає студентам стати одним цілим з великою університетською родиною та примножувати творчі та професійні здобутки ВНАУ.

«На нашому щорічному традиційному конкурсі талантів ми відкриваємо творчі здібності наших студентів та допомагаємо розвивати їх. Саме на цьому святі з’являються нові та енергійні обличчя, які представлятимуть університет та запалять не одну зірку своєї професійної діяльності. А прикладами цього слугують студенти та випускники ВНАУ, які вже підкорили великі сцени на всеукраїнських конкурсах «Голос країни», «X-фактор», «Ліга сміху» та інші», – розповіла Дар’я Довгань.

Проректор з навчально-виховної роботи та діяльності відокремлених структурних підрозділів Любов Спірідонова у своєму вітальному слові розповіла, що «OPEN YOURSELF-2021» є супермистецькою подією творчих талантів ВНАУ та кожного року запалює нові зірки.

«OPEN YOURSELF-2021» це подія, створена з метою виявлення обдарованої молоді, залучення її до участі у колективах художньої самодіяльності, організації змістовного дозвілля серед студентства. Ми щоразу переконуємося у несчиленних талантах наших студентів, які вміють гідно показати усі свої уміння та якнайкраще представити свій факультет та університет в цілому. Сьогодні шоу талантів у ВНАУ дуже розвинене, наповнене якісним сценічним мистецтвом, що заслуговує на пошану», – розповіла Любов Спірідонова.

У перший день конкурсу на сцену мали змогу вийти та продемонструвати підготовлені номери студенти факультетів агрономії та лісівництва, інженерно-технологічного та факультет технологій виробництва та переробки продуктів тваринництва та ветеринарії. Студенти факультету агрономії та лісівництва мали змогу першими дебютувати на конкурсі. Катерина Відюк захоплювала глядачів енергійною піснею «Татанці». Олександра Скомаровська декламувала ніжну та ліричну поезію «Так ніхто не кохав». Віталій Крижанівський підіймав патріотичний дух студентів піснею «Люби Ти Україну», а Єлизавета Козак співала українську народну «Летить галка через балку». Студенти факультету представляли не лише пісенні вміння, а й уміння гарно жартувати. Глядачі шоу оваціями зустріли гумористичні мініатюри команди КВН «Agrocrazy hub» про студентське життя, жартами про село, свою майбутню професію, а також стендап виступом. Юлія Максимчук та Анна Мусійчук виступали із піснею «Вільна».

Інженерно-технологічний факультет подарував глядачам вірш української поетеси Ліни Костенко «Час» у виконанні Марини Шинкарук. Родзинкою виступу став пісенний номер вже зірки нашого університету Сергія Перевертня із піснею «Ріка життя». Новостворена команда факультету КВК розважала глядачів смішними мініатюрами про політику та пограбування банку. Тарас Хмилюк, Віктор Осаволюк та Юлія Зелінська дарували святковий настрій виконанням вокально-інструментального номеру, а студентський колектив «Шум» запалював сцену ВНАУ піснею «Я студент».

Студенти факультету технологій виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії підготували гуморески у виконанні Юрія Кірічука «Куми кулінари» та Василя Севостьянова «Як лякати вовка». Едуард Чорний демонстрував неперевершене володіння музичною трубою. Анастасія Котик під музичний супровід гітари декламувала вірш “ Життя- дорога не проста”. На завершення свого виступу студенти факультету мали змогу продемонструвати пісенну творчість – Тукало Валентина виконала ніжну пісню «Стежечка».

У другий день конкурсу «OPEN YOURSELF-2021» любов до поетичного слова, музики, жартів та хореографії демонстрували студенти факультету економіки та підприємництва. Дебют відбувся піснею Міли Кіяшко «Як плакала вона». Особливою частиною виступу став ніжний танець, підготовлений студентами факультету у супроводі Коновальчук Діани з піснею «Фортепіано». Цього дня на сцені звучала популярна українська пісня «Вітрила», яку майстерно виконувала Мар’яна Терьохіна. Під слова ведучого «Вальс не старіє..» студенти факультету закружляли у ніжному танку кохання. Григорян Арсен спеціально до цього дня підготував та продекламував власний вірш «Знання». На завершення свого виступу танцювальний гурт «Ексклюзив» демонстрував динамічний та запальний флешмоб.

Студенти першого року навчання, факультету менеджменту та права у своїй конкурсній програмі підготували музично-інструментальний виступ Катерини Чупак з чудовою грою на бандурі та піснею «Не забудь». Неперевершений дует Аліни Солтасюк та Діани Малюги вражав емоційною піснею популярних українських виконавців «Вільна». До уваги глядачів конкурсу талантів «OPEN YOURSELF-2021» гумористична команда факультету КВН «Драйв» представляла смішні мініатюри із життя та розважала присутніх своїми жартами. Найбільшу увагу глядачів взяв підготовлений номер музичного виступу на баяні Івана Мацькова. Вікторія Лукавська декламувала авторський вірш «Пером життя». Сучасний флешмоб танцювального колективу «Іскра мрійника» заряджав атмосферу у залі та випромінював неймовірну енергію.

Дебютом факультету обліку та аудиту став виступ квартету, який виконував популярну українську пісню «Як у нас на Україні», що змушувала присутніх у залі долучатися до її виконання. Запальний та сучасний танець студентів факультету відмітив високу хореографічну підготовку. Анастасія Перхальська декламувала філософський ліричний вірш «Ти знаєш, що ти – людина?». Ірина Яцько захоплювала виконанням романтичної пісні «Чорне і біле». Завершували свій виступ студенти факультету «Обліку та аудиту» спільною піснею «Рідний ВНАУ».

13136

Події у світлинах