logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Завершення професійної підготовки сільськогосподарських дорадників у Вінницькому національному аграрному університеті

20 грудня 2019 р. у Вінницькому національному аграрному університеті відбулось урочисте завершення навчання  сільськогосподарських дорадників та експертів – дорадників, що проводилось у Центрі підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва та закінчилось успішно складеним заліком  і отриманням свідоцтв про професійну підготовку.

З вітальним словом від президента університету Калетніка Григорія Миколайовича та ректора  Мазура Віктора Анатолійовича виступили проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Гунько Ірина Василівна та директор навчально-наукового центру Тітаренко Ольга Михайлівна, привітавши дорадників із завершенням професійної підготовки , побажавши їм успіхів та подальшого професійного розвитку. Під гучні оплески були вручені  свідоцтва про навчання та підвищення кваліфікації. 

Гунько І.В. зауважила, що професійна підготовка з дорадчої діяльності є необхідною умовою для соціально-економічного розвитку країни, розвитку аграрного бізнесу  та сільського господарства в цілому, а для цього необхідні фахівці з високим рівнем знань та практичних умінь, які вдосконалюють свої навики та спроможні використовувати їх у практичній діяльності.

Тітаренко О.М. зазначила, що двері Вінницького національного агарного університету завжди відкриті для всіх бажаючих здобувати нові знання, вдосконалюватись професійно та переконала,  що рівень знань який  слухачі отримують  у ВНАУ буде на найвищому рівні.

Всього у період з 2014 по 2019 в університеті пройшли навчання та підвищення кваліфікації 122 фахівці з сільськогосподарського дорадництва.

Дорогі слухачі! Центр підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва Вінницького НАУ від щирого серця вітає Вас з черговим здобутком. Успіхів Вам у всіх Ваших починаннях! 

4506

Події у світлинах