logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

З Міжнародним Днем захисту дітей!

Шановна університетська родино!

У перший літній день ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави.

Дорогі юні друзі! Щиро вітаємо вас зі святом. Ви – зміст усього нашого життя, наша надія, опора, наше сьогодення, наше майбутнє. Тож зростайте у вірі та любові, старанно навчайтесь, творчо мисліть, розвивайте свої здібності і любіть свій народ, свою батьківську землю.

Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, щастя, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями!

Дорогі студенти, знаємо, що це свято є особливим і для вас. Адже кожного року у цей день, територія та центральна площа нашого університету приймала наймасовіший, найулюбленіший фестиваль "З любов'ю до батьківської землі ", переливалася різнокольоровими барвами талантів студентів коледжів, наших гостей та друзів!!! Ви завжди, не шкодуючи сил, знань, творчих здібностей робили все, щоб наш університет був впізнаваний у всьому світі!!!

Переконані, пандемія відступить, ви всі радо зберетеся у рідному університеті, і з новими силами, новими ідеями, новими науковими, культурно-мистецькими проєктами продовжите підкорювати найскладніші вершини та збагачувати ВНАУ новими перемогами та досягненнями!

З повагою

Президент університету
Григорій Калетнік

Ректор університету
Віктор Мазур

7800

Події у світлинах