logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

У Вінницькому національному аграрному університеті прошла 15- та Ярмарка вакансій

Сьогодні у Вінницькому національному аграрному університеті пройшла 15- та Ярмарка вакансій, яка покликана сприяти успішному працевлаштуванню випускників закладу. На захід завітали понад 70 роботодавців, які готові довірити нашим фахівцям у майбутньому виконання особливо важливих завдань та успішних проєктів розвитку своїх підприємств.
Відкрив зустріч та привітав усіх учасників президент університету Григорій Калетнік:
"На жаль, Україна переживає зараз складний процес, перехід до нових економічних відносин – від планової економіки до ринкової – дався нелегко, маємо значні втрати у промисловому виробництві, неготовність до конкуренції, ми незручно відчуваємо себе на світових ринках, корупційна складова на різних рівнях заважає розвитку власного ринку і завоюванню європейських. Тому особливо важливим питанням є підготовка фахівців, здатних вирішувати усі ці проблеми, використовуючи світовий досвід та знання і навички, отримані у рідній країні, для її розвитку в умовах ринкової економіки. Ми шануємо і вивчаємо приклад успішного господарювання вітчизняних та європейських підприємств, в той же час, прививаємо любов до рідної землі, аби реалізовувати цей досвід в Україні, щоб створювати і розвивати власні інноваційні підприємства.


Вдячні усім, з ким співпрацюємо. Вдячні, що ви ділитеся із студентами своїм досвідом. В свою чергу, ми відкриваємо нові спеціальності, затребувані на ринку праці. Ми динамічно змінюємо навчальні програми, щоб вони були максимально корисними для формування сучасного фахівця. Вбираємо усі побажання роботодавців, аби сформувати правильний вектор вдосконалення. Переконаний, що наші випускники здатні успішно працювати на будь-якому виробництві. Ми формуємо золотий фонд фахівців, які мають потужну теоретичну та практичну підготовку. Сподіваюсь, що такі заходи будуть корисними для обох сторін: як роботодавців, так і молоді ВНАУ".


Цього року Ярмарка вакансій об’єднала найкращих роботодавців та стейкхолдерів. Ректор ВНАУ Віктор Мазур представив наших прекрасних випускників.
Своїми думками і враженнями поділились Голова Вінницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Микола Слободянюк, комерційний директор ТОВ “АГРОГРАД В” Юрій Кравчук, директор ТОВ “Корал Тревел” Віктор Замрій, директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська, .

Резюмувала виступи роботодавців директор з управління персоналом компанії “Макош” Олена Наталич, яка дуже влучно сказала: "Нам не потрібно доводити про високий фаховий рівень випускників Вінницького національного аграрного університету, ми у ньому давно переконалися на власному досвіді. Понад 85% працівників на наших підприємствах - це саме ваші фахівці".

Приємно чути високу оцінку рівня підготовки наших студентів від сучасних роботодавців - це те, заради чого працює весь професорсько-викладацький склад університету.
Після офіційного відкриття кожен бажаючий студент мав змогу поспілкуватися із усіма роботодавцями, скласти своє резюме та пройти співбесіду.

Впевнені, що сьогоднішній день стане для багатьох випускників гарним стартом в успішній професійній кар'єрі.
Президент університету побажав учасникам заходу успішної взаємодії для спільної мети – процвітання нашої України.

4425

Події у світлинах