logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ВНАУ здобув престижну перемогу!

Відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Перспективний агрополітик України 2020», який в рамках проєкту «Агрокебети Онлайн» провели Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», освітній проєкт «Агрокебети» та онлайн-видання AgroPortal.ua.

Мета I Всеукраїнського публічного онлайн-курсу «Нова аграрна політика України»: визначити талановиту молодь — майбутніх перспективних агрополітиків, залучити до навчання професіоналів-практиків аграрної галузі України та забезпечити їм необхідні умови для професійного зростання.

Церемонія відбулась 10 вересня в ході конференції №1 в Європі з управління аграрним бізнесом «Large Farm Management».

Привітав переможців член Наглядової ради проєкту «Агрокебети», Президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», генеральний директор ІМК – Алекс Ліссітса. 

Приємним є те, що до десятки найкращих, за результатами онлайн-голосування та за результатами експертної ради, увійшло 3 студентів Вінницького національного аграрного університету: Ярослав Степанюк студент факультету агрономії та лісівництва, а також переміг у номінації «Наймолодший агрополітик»; Наталія Шаргало, студентка факультету обліку та аудиту; Роман Лукіяненко, студент факультету економіки та підприємництва.

А це свідчить про якісний професійний рівень підготовки студентів ВНАУ, затребуваність фахівців у сільськогосподарській сфері та високу зацікавленість студентів до державотворчих процесів країни та розвитку аграрної галузі.

Переможцям конкурсу буде організовано додатково курси риторики, лідерства, аналітичних знань, законодавчої творчості, надані необхідні умови для професійного зростання.

Студенти-переможці щиро дякують президенту університету Григорію Калетніку та в.о. ректора Віктору Мазуру за надані можливості представляти наш університет, окрема подяка проректору з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та міжнародної діяльності Світлані Лутковській за підтримку та професійний супровід магістерської програми «Агрокебети».

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо подальших перемог та звершень!

9195

Події у світлинах