logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ВНАУ підписав договір про співпрацю із Харківським національним аграрним університетом ім. В.В. Докучаєва

3-4 жовтня 2019 року делегація Вінницького національного аграрного університету в складі декана факультету обліку та аудиту Здирко Наталії Григорівни та заступника декана з наукової роботи Іщенко Яни Петрівни взяла участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і перспективи інноваційного розвитку аграрного сектора економіки в умовах інтеграційних процесів», присвяченої святкуванню 203 річниці з Дня заснування Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва та 90-річчю економічної освіти в університеті. На початку роботи конференції делегація передала Лист-вітання від президента університету Григорія Калетніка та ректора університету Віктора Мазура з побажаннями процвітання, незгасимої віри, злагоди, миру, успіхів і нових наукових відкриттів, вдячних випускників і невичерпної енергії, здійснення усіх планів та задумів! 

На згадку делегація презентувала колективу Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва подарунок в стилі найкращих українських традицій, виготовленого власноручно студентами та викладачами факультету обліку та аудиту.

Святкова подія об’єднала на конференції інтереси різних учасників не тільки з України, а й з-за кордону. Представники Вінницького національного аграрного університету презентували свої доповіді на пленарному засіданні, а також уклали договори про співпрацю між університетами. Дякуємо керівництву Вінницького національного аграрного університету за надану можливість розширення наукової співпраці, зміцнення професійних зв’язків та набуття нового досвіду!

2758

Події у світлинах