logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ВНАУ гідно підготував та випустив нових фінансистів, обліковців, податківців, аналітиків та страхових агентів

1 липня на факультеті обліку та аудиту відбувся випуск бакалаврів денної форми навчання спеціальностей "Облік і оподаткування" та "Фінанси, банківська справа та страхування».

109 фахівців, серед яких банківські працівники, фінансисти, страхувальники, податківці та обліковці, сьогодні отримали дипломи, які свідчать про їх готовність працювати в реальному секторі економіки.

У своєму зверненні під час урочистого зібрання, доктор економічних наук, професор, академік НААН України, президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік привітав випускників, побажав їм щасливої долі та подякував науково-педагогічним працівникам факультету обліку та аудиту за наполегливу працю у формуванні молодих фахівців.


 

«Ми впевнені у тому, що роки навчання пройшли для більшості студентів плідно та корисно, а знання, які випускники отримали в стінах нашого університету, дають їм повне право претендувати на гідні посади в різних галузях економіки вже з завтрашнього дня», – зауважив Григорій Калетнік.

На думку президента ВНАУ, саме українські підприємства, установи, організації чекають наших випускників і ми сподіваємось, що перспективні і талановиті студенти залишатимуться працювати в Україні і на благо України.

Декан факультету обліку та аудиту, доктор економічних наук, професор Наталія Здирко у своєму виступі звернула увагу учасників урочистого заходу на надзвичайний талант, старанність, обдарованість та, як наслідок, – високі результати навчання сьогоднішніх випускників.


«Лише на цих потоках з першого курсу були студенти, середній бал яких становив 100. Серед випускників є стипендіати Верховної ради і Президента України. Серед тих, хто отримав сьогодні диплом, – переможці предметних олімпіад, Всеукраїнських наукових конкурсів та Міжнародних конкурсів наукових робіт. Тільки на цих потоках студенти після пар дякували викладачам за лекції та практичні! І це було дуже трепетно і зворушливо для кожного викладача», – розповіла Наталія Здирко.

Наталія Григорівна подякувала Центру культури та дозвілля за допомогу в організації заходу, побажала випускникам та їх батькам усіх життєвих гараздів. «Ми не прощаємося, а говоримо «До зустрічі в магістратурі».

11973

Події у світлинах