logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Вітаємо з перемогою!

Студентки Вінницького національного аграрного університету - Шаргало Наталія, факультет обліку та аудиту та Титула Яна, факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії взяли участь у V всеукраїнському  конкурсі "Scholarship в Україні", де презентували роботу на тему "Бізнес ідеї та стартапи: що я можу реалізувати вже сьогодні".

Знаковим є те, що даний конкурс має соціальне спрямування та полягає в заохоченні і стимулюванні українських студентів, розвитку і підвищення рівня фінансової грамотності    та підприємливості серед нашої молоді. А також доводить, що глибокі знання обов’язково винагороджуються.

У світовій практиці, термін Scholarship позначає матеріальну виплату студентам, яка присуджується на конкурсній основі за певні академічні успіхи. Здійснюється університетами або незалежними комерційними організаціями, які бажають заохотити здібних студентів.

Нам надзвичайно приємно, що студенти університету продемонстрували найвищий рівень знань. Свідчення цього:  Наталія посіла призове I місце та отримала грант на оплату навчання у розмірі 15 000 гривень, Яна посіла призове III місце та отримала подарунковий сертифікат на суму 2 000 гривень.

Керівник проєкту Юлія Валуєва щиро подякувала проректору з наукової та інноваційної діяльності Інні Гончарук за підтримку та участь студентів у проєкті "Scholarship в Україні" та висловила надію, що на наступний рік ще більше студентів Вінницького національного аграрного університету візьмуть участь у майбутніх конкурсах та здобудуть перемоги.

8471

Події у світлинах