logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Шановні науково-педагогічні, педагогічні працівники, дорогі студенти! Від імені керівництва Вінницького національного аграрного університету вітаємо вас з Днем працівників сільського господарства.

Для нас, як для аграрного університету, це свято - особливе, оскільки ми навчаємо та виховуємо молоді покоління кваліфікованих фахівців та молодих науковців. В стінах навчальних аудиторій, лабораторій, на дослідних полях нашого університету щодня отримують знання та професійні практичні навички тисячі молодих людей. За 39-річну історію ВНАУ, наш заклад вищої освіти випустив понад 50 тисяч фахівців, які і в цей час працюють на підприємствах агропромислового комплексу України та світу.

Саме завдяки щоденним клопітким зусиллям працівників сільського господарства, їх працьовитими руками та високим інтелектом, забезпечується продовольча безпека України. Повага до праці агроінженера та механіка, агронома та ветеринара, технолога та економіста, юриста та менеджера золотими буквами записана в серцях українців. Адже саме вони забезпечують хліб на столі.

Бажаємо, шановні колеги та друзі, щоб в результаті спільних зусиль Україна зайняла найвищі рівні технологічності, екологічності та органічності сільського господарства. Нехай життєвий та професійний шлях кожного, для кого сільське господарство не просто професійна сфера, а справа життя, супроводжують успіх та вдача при міцному здоров’ї та впевненості у завтрашньому дні.
Нехай українські ниви завжди колосяться щедрими врожаями!


З повагою,
Президент університету Григорій Калетнік
Ректор університету Віктор Мазур

13946

Події у світлинах