logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

НАУКОВА СКАРБНИЧКА ВІННИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ПОПОВНИЛАСЯ ВИСОКИМИ ЗДОБУТКАМИ

Міністерство освіти і науки України оприлюднило наказ N 1254 від 19 листопада 2021 року «Про призначення державних іменних стипендій найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України - Героїв Небесної Сотні на 2022 рік», у якому представлено перелік кращих молодих вчених, які отримали іменні стипендії за вагомі наукові здобутки.

На державну іменну стипендію претендували 176 молодих науковців, які працюють або навчаються у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління міністерств, Служби безпеки України або перебувають у віданні Національної академії наук України, національних галузевих академій, з урахуванням розподілу державних іменних стипендій. Переможці конкурсу – 22 найкращих молодих вчених України. До числа переможців увійшла молодий науковець Вінницького національного аграрного університету - Світлана Лутковська.

Кожний стипендіат має вагомий внесок у розвиток української науки, як важливої складової захисту національних інтересів України, у посиленні міжнародного авторитету України, у розвиток демократичних та гуманістичних цінностей у сфері науки і освіти, а також займає активну громадську позицію.

Визначення переможців на здобуття державних іменних стипендій відбулось відповідно до 5 номінацій:
• стипендія імені Дмитра Максимова – 5 осіб;
• стипендія Імені Назарія Войтовича – 5 осіб;
• стипендія імені Романа Гурика – 4 особи;
• стипендія імені Устима Голоднюка – 4 особи;
• стипендія імені Юрія Поправки – 4 особи.

Вітаємо Світлану Лутковську - доктора економічних наук, проректора з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та міжнародної діяльності Вінницького національного аграрного університету з присвоєнням державної іменної стипендії Назарія Войтовича найкращим молодим вченим.

Пишаємось молодими науковцями університету. Бажаємо впевнено крокувати до нових перемог та зміцнювати авторитет ВНАУ на всеукраїнському та міжнародному рівні!

14065

Події у світлинах