logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Вітаємо Ярослава Степанюка з перемогою у конкурсі «Перспективний агрополітик України 2020»

Вітаємо студента факультету агрономії та лісівництва Ярослава Степанюка з перемогою у конкурсі «Перспективний агрополітик України 2020».

Конкурс оргагізований Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу», освітнім проєктом «Агрокебети» та онлайн-виданням AgroPortal.

Мета I Всеукраїнського публічного онлайн-курсу «Нова аграрна політика України»: визначити талановиту молодь — майбутніх перспективних агрополітиків, залучити до навчання професіоналів-практиків аграрної галузі України та забезпечити їм необхідні умови для професійного зростання.

Головним завданням для конкурсантів було написати есе та висловити власне бачення розвитку сільського господарства та ролі аграрної політики України в середньочасовій перспективі 5-7 років за напрямками: земельна реформа; регуляторна політика; міжнародна торгівля; державна підтримка; розвиток сільських територій.

Приємним є те, що до десятки найкращих фіналістів, крім Ярослава Степанюка, увійшли ще двоє студентів Вінницького національного аграрного університету: Наталія Шаргало – студентка факультету обліку та аудиту та Роман Лукіяненко – студент факультету економіки та підприємництва, що свідчить про високий професійний рівень підготовки студентів Вінницького національного аграрного університету, про високу затребуваність фахівців у сільськогосподарській сфері та високу зацікавленість студентів до державотворчих процесів країни.

Переможцям конкурсу буде організовано додатково курси риторики, лідерства, аналітичних знань, законодавчої творчості, надані необхідні умови для професійного зростання.

Церемонія нагородження переможців відбудеться 10 вересня 2020 р. у ході конференції «Large Farm Management». До нагородження будуть запрошені 10 фіналістів.

Усі 10 фіналістів отримають: 1) іменні сертифікати учасника конкурсу, 2) можливість працевлаштування в УКАБ після проходження співбесіди,      3)   цінні подарунки від партнерів конкурсу.

Щиро вітаємо студентів-переможців ВНАУ! Бажаємо Вам не зупинятись на досягнутому та підкорювати нові професійні вершини!

 

8891

Події у світлинах