logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Випускники Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3 ім. Михайла Коцюбинського" м. Вінниці відвідали Вінницький національний аграрний університет

Сьогодні випускники Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3 ім. Михайла Коцюбинського" м. Вінниці відвідали Вінницький національний аграрний університет. Одинадцятикласники мали змогу познайомитися із спеціальностями, за якими готує фахівців університет, із його потужною матеріально-технічною базою, почути про особливості цьогорічної вступної кампанії. Цікавий екскурс у життя факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва та ветеринарії провела декан Оксана Скоромна. Для неї ця зустріч була особливою, адже вона теж випускниця школи № 3. Про захоплююче студентське життя в університеті, його особливості  та широкі можливості розповіли абітурієнтам голова Студентської ради ВНАУ Віталій Возний, голова первинної профспілкової організації студентів Анастасія Пронько, голова Студентської ради Вінниччини Олександр Мельник.

Учні змогли відвідати лекцію разом із студентами, серце університету – його сучасну бібліотеку за європейським зразком та почути історію створення навчального закладу від проректора із виховної роботи та гуманітарної політики Любові Спірідонової. Вихованці школи із захопленням розглядали експонати музейної галереї ВНАУ, які відображали всі віхи історії та становлення Вінницького національного аграрного університету.

 

Далі на абітурієнтів чекала цікава екскурсія факультетом  технології виробництва та переробки продукції тваринництва та ветеринарії. Декан Оксана Іванівна захоплююче розповіла майбутнім фахівцям, про переваги здобуття спеціальностей технолога, харчовика та ветеринарного інспектора. Адже майбутнє саме за цими напрямками, гострий брак у фахівцях такого рівня відчуває сьогодні наша країна.

Особливі емоції у абітурієнтів викликала екскурсія до їдальні університету, що нічим не поступається вишуканим ресторанам за  оздобленням, інтер’єром, якістю харчування, відмінність лише у вартості, яка  в десятки разів нижча. А переконатися, що готують у нас дуже смачно учні змогли самі, продегустувавши студентські обіди.  Яскраві враження в учнів викликала екскурсія зимовою оранжереєю, що є частиною Ботанічного саду ВНАУ. Серед зими учні потрапили у спекотне тропічне літо із усіма його атрибутами: різновиди пальм, бананів, хурми, гранатові дерева та багато інших цікавинок здивували наших гостей.

Після такої екскурсії випускники школи уже точно мають стати нашими студентами та висококваліфікованими фахівцями за усіма спеціальностями, за якими готує Вінницький національний аграрний університет! Бо втілювати мрії в життя – це наше кредо!  

847

Події у світлинах