logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Випуск магістрів у ВНАУ

Центр культури та дозвілля Вінницького національного аграрного університету переповнений вщент. Море квітів, щасливих посмішок випускників, батьки та гості світяться від гордості за своїх успішних дітей.

Сьогодні випуски магістрів на факультетах: обліку та аудиту, агрономії і лісівництва, менеджменту та права.

Під овації залу на сцену підіймається керівництво університету – Григорій Калетнік президент університету та Віктор Мазур ректор університету. Тепло, щиро по-батьківськи звертається до магістрів з обліку та оподаткування, фінансистів, банківських працівників президент університету – Григорій Калетнік.

Він закцентував увагу на тому, що завтра перед випускниками відкривається безліч гарних можливостей, адже Україна сьогодні потребує ваших знань, молодого запалу, фахівців які здатні розвивати економіку нашої держава. На превеликий жаль країна переживає не найкращі часи, чомусь політика завжди бере верх над вмілим державним управлінням, незатребуваними залишаються справжні лідери, які здатні працювати на результат.

«Та вручаючи сьогодні вам омріяні дипломи, я переконаний, що саме ви здатні змінювати нашу країну, саме багаж знань отриманий у стінах рідного університету обов’язково приведе Вас до успіху» – резюмував керівник ВНАУ.

Ректор університету Віктор Мазур щиро привітав своїх майбутніх колег агрономів, лісівників, ландшафтних дизайнерів, а також магістрів факультету менеджменту та права. Ректор ще раз наголосив що легких шляхів у професійному становленні немає, потрібно дуже багато, відповідально працювати, застосовувати всі набуті знання на практиці.

«Тільки те, в чому я переконаний повністю – здобуті вами аграрні спеціальності завжди дозволять заробити не лише на хліб із маслом, але й з червоною ікрою. Професорсько-викладацький склад факультетів для цього доклав максимум зусиль» – підсумував Віктор Анатолійович.

Важко було стримувати позитивні емоції деканам факультетів Наталії Здирко, Ігорю Дідуру та Людмилі Пронько, таке враження, ніби від серця відривали, адже 5,5 довгих років радості і тривог, невдач і перемог і ось результат яким варто пишатися. 269 – магістрів факультету обліку та аудиту, 266 – агрономії і лісівництва, 206 – менеджменту і права. Хто ще може похвалитися таким багатим ужинком молодості, інтелекту, цілеспрямованості та професійності?

Не вистачає слів, щоб передати ту вражаючу атмосферу, яка панувала на сцені та у залі.

Разом співали пісень, підтримуючи творчі колективи центру культури та дозвілля, поринали у світ грації і краси, яку демонстрували бальна пара у складі Анастасії Пронько та Вадима Новіцького, зривали оплески та дарували квіти неймовірно талановитій Дар’ї Погребняк. Частували своїх наставників короваями, весело по дитячому раділи підкинутим до стелі магістерським капелюшкам, знову і знову пригадували, як все починалось, демонструючи безліч фотографій, які супроводжували всі роки навчання, обіймали викладачів та дарували квіти вдячності, а ще фотографувалися, щоб зупинити прекрасну мить, тому що завтра це вже нова сторінка історії найкращого, рідного Вінницького національного аграрного університету.

Нехай щастить вам, дорогі випускники-магістри, пам’ятайте – наші двері залишаються відкритими для вас назавжди!

4947

Події у світлинах