logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Вінницький національний аграрний університет представив інноваційні стартап-проєкти на Міжнародному форумі «Innovation Market – 2019»

5-7 листопада, у рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Всесвітньою організацією інтелектуальної власності щодо створення Центрів підтримки технологій та інновацій (TISC) в Україні та на запрошення Національного офісу інтелектуальної власності, Вінницький національний аграрний університет представив інноваційні стартап-проєкти на Міжнародному форумі «Innovation Market – 2019». 

Форум проводився у форматах конференцій та виставкової зони, де були продемонстровані інноваційні проєкти, винаходи та розробки.

Innovation Market – місце зустрічі новаторів, винахідників, виробників та вендорів провідних інноваційних технологій, експертів у сфері інновацій, авторів startup проєктів, представників бізнесу, представників інвестиційно – фінансових установ, консультантів у сфері захисту інтелектуальної власності. 

Цьогоріч у форумі взяли участь 250 винахідників зі всієї України, понад 100 відомих спікерів, менторів та експертів з України та представники делегацій з Литви, Франції, Німеччини, Держави Ізраїль, Польщі.
Учасники форуму обговорювали новітні тренди, розвиток інноваційного бізнесу, можливість отримання фінансування для реалізації бізнес-ідеї від держави та приватних інвесторів. 

На форумі виступали: Юрій Полюхович – Перший заступник Міністра освіти і науки України; Дмитро Романович - заступник Міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України; Володимир Ставнюк – голова правління Державної інноваційної установи, Джоель Ліон – надзвичайний і повноважний посол Держави Ізраїль в Україні, Анатолій Ткаченко – генеральний директор МВЦ, Євгеній Шульгін – голова наглядової ради ТПП Ізраїль -Україна та інші.

 

 

3959

Події у світлинах