logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Вінницький національний аграрний університет відзначає 38 річницю з Дня заснування

Завтра, 14 жовтня в День Покрови Пресвятої Богородиці, Вінницький національний аграрний університет відзначає 38 річницю з Дня заснування.

Вперше за всю історію нашого славетного навчального закладу День народження буде проходити у суцільній тиші – студенти знаходяться на дистанційній формі навчання, науково-педагогічні працівники перед моніторами ноутбуків,  а наша повсякчас велелюдна площа залишається в очікуванні…

Сьогодні в.о. ректора університету Віктор Мазур привітав з Днем народження університету та вручив грамоти лише невеликій групі  представників  багатотисячного колективу. 

У вітальному слові керівник закладу подякував першому директору Інституту Зрібняку Борису Івановичу за міцний фундамент вишу та зроблені далекоглядні кроки у його розбудові, акцентував увагу, що розквіт Вінницького національного аграрного університету припадає на 2009 рік, коли на посаду ректора було обрано президента університету, академіка, професора, заслуженого економіста України Григорія Калетніка.

Саме у грудні 2009 року університет отримав найвищий статус «національний». У всіх послідуючих наших успіхах та перемогах невтомна праця кожного науково-педагогічного працівника, талановитого студентства, кожного члена нашої дружньої університетської родини. 

За вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молоді, відповідальність  за доручену справу, високий професіоналізм та з нагоди  38-ї річниці з Дня заснування університету почесними грамотами було нагороджено 84 представники університету та відокремлених структурних підрозділів з виплатою грошової винагороди.

Щиро вітаємо університетську родину з Днем народження. Сердечно бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, довголіття, вагомих наукових здобутків та знакових перемог в ім’я процвітання рідного ВНАУ!

 

9713

Події у світлинах