logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Вінницький національний аграрний університет має доступ до 12 баз данних платформи EBSCO

Протягом жовтня-грудня 2021 року 200 закладів вищої освіти та наукових установ України, до числа яких увійшов Вінницький національний аграрний університет, мають змогу скористатися доступом до 12 баз даних платформи EBSCOhost у форматі безкоштовного тестового доступу, який триватиме до 31 грудня 2021 року.

24 листопада 2021 року, за ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності д.е.н., професора Гончарук І.В., відбувся семінар-консультація «Інструкція користувача EBSCO». Консультацію підготувала бібліотекар І категорії Гаврилюк О.В. Метою заходу є інформування науково-педагогічних працівників, допомога в оволодінні навичками роботи на платформі EBSCO та розкриття нових можливостей.

           

EBSCO – це потужна оперативна довідково-бібліографічна система, яка надає широкий спектр реферативних та повнотекстових загальнодоступних баз даних від відомих інформаційних постачальників. Включає бази данних за різними напрямками: всебічний мультидисциплінарний контент, ділові дисципліни, загальна довідкова інформація, бізнес, охорона здоров’я, освіта, загальна наука, індексує понад 600 журналів, книги, звіти тощо.

Під час семінару дізнались:
- Що являє собою система EBSCO;
- Як отримати доступ до баз даних на платформі EBSCOhost;
- Як працювати з базами данних на платформі EBSCO;
- Ефективні параметри пошуку і максимальне використання можливостей академічних баз.

Присутні мали змогу в тестовому режимі розпочати роботу і здійснити пошук в базах даних.

13990

Події у світлинах