logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ВІДКРИТТЯ КИТАЙСЬКОГО ОФІСУ ВНАУ ТА ПІДПИСАННЯ УГОДИ З КИТАЙСЬКИМИ ПАРТНЕРАМИ - ЦЕ ЩЕ ОДНЕ МІЖНАРОДНЕ ВИЗНАННЯ УНІВЕРСИТЕТУ

Сьогодні, 24 травня Вінницький національний аграрний університет відкрив свій офіс у Китаї, а президент університету Григорій Калетнік підписав Договір про партнерство, співробітництво та науковий обмін між ВНАУ та Peace Silk Road Cultural Development (Jiangsu) Co., Ltd.

Урочистість з нагоди цих двох важливих подій відбулась онлайн. З боку університету, поруч з президентом ВНАУ взяли участь ректор Віктор Мазур, проректора – Світлана Лутковська, Інна Гончарук, Любов Спірідонова та Андрій Шинькович, декани факультетів – Ігор Дідур, Віталій Яропуд, Людмила Пронько, Наталія Здирко, Ольга Хаєцька та Роман Чудак, керівник навчально-наукового центру Наталія Зеленчук. З китайської сторони, в урочистій церемонії взяли участь керівництво Peace Silk Road Cultural Development (Jiangsu) Co., Ltd на чолі з директором Ваном Ітанєм (Wang Yitan), керівництво Інституту програмного забезпечення аграрного університету Шансі та Науково-технологічного коледжу Шансі.

«Для Вінницького національного аграрного університету перспектива тісної співпраці з китайськими партнерами – це дуже відповідальна справа, адже ми добре знаємо досягнення і високий рівень розвитку економіки Китайської народної республіки. Водночас, Вінницький національний аграрний університет готовий надавати дистанційні освітні послуги на високому рівні, адже за останні 3 роки ми суттєво вдосконалили онлайн навчання як технічно, так і в плані педагогічного мистецтва наших викладачів, – наголосив президент університету, д.е.н., професор, академік НААН України Григорій Калетнік.

З китайської сторони учасники урочистої відеоконференції у своїх виступах наголошували на перспективах співпраці між аграрним університетом Шансі, іншими закладами Китаю та ВНАУ, а також щодо початку навчання китайських студентів у Вінницькому національному аграрному університеті вже з вересня цього року.

Учасники урочистої церемонії з обох сторін висловили взаємну вдячність за виявлений інтерес та домовились про подальшу взаємодію в робочому порядку.

                

16505

Події у світлинах