logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Відбувся міжкафедральний науковий семінар

28.05.2020 року відбулося засідання міжкафедрального семінару факультетів: обліку та аудиту, економіки та підприємництва, менеджменту та права. Відкрила засідання голова семінару Вдовенко Лариса Олександрівна, доктор економічних наук, професор. На проведення попередньої експертизи була подана робота Здирко Наталії Григорівни на тему «Аналіз та державний аудит публічних закупівель: теорія, методологія, організація», робота розглядалась на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). Науковий консультант дисертаційної роботи - доктор економічних наук, професор, академік НААН України Калетнік Григорій Миколайович.

На засіданні були присутні члени наукового семінару: секретар Подолянчук О.А., Лутковська С.М., Коляденко С.В., Правдюк Н.Л., Мазур А.Г., Головня О.М., Луцяк В.В., Польова О.Л., Алексерова Ю.В., Логоша Р.В., Климчук О.В., Пронько Л.М., Салькова І.Ю., Ємчик Т.В., Корпанюк Т.М., Мазур К.В., Коваль Н.І., Гарбар Ж.В., Скорук О.П., Лепетан І.М., Іщенко Я.П., Пришляк Н.В., Токарчук Д.М., Гуцаленко О.О., Брояка А.А.

На засідання міжкафедрального семінару були запрошені доктори економічних наук зі спеціальності 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит з інших навчальних закладів: Мороз Ю.Ю., д.е.н., професор, завідувач кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Поліського національного університету та Замула І.В., д.е.н., професор кафедри обліку та аудиту Державного університету «Житомирська політехніка». 

Наукова робота викликала високий інтерес та жваве обговорення науковців. Відповіді на запитання вирізнялися глибиною обґрунтувань, застосуванням практичної складової та високим рівнем підготовленості здобувача.

Члени семінару відзначили, що докторська дисертація виконана на складну високоактуальну для України тему, є підсумком багаторічного дослідження і носить практичний характер. Також заслуговує на увагу особистий внесок здобувача щодо ступеня обгрунтованості, аргументованості, встановлення наукової проблематики та запропонованої наукової новизни.

Науковий консультант, доктор економічних наук, професор, академік НААН України Калетнік Г.М. відзначив обґрунтованість та повноту викладених основних наукових положень та доцільність використання розроблених теоретико-методологічних засад і практичних рекомендацій з удосконалення економічного аналізу та державного аудиту публічних закупівель, що підтверджені у практиці державних органів самоврядування, контролюючих органів, державних замовників, суб’єктів господарювання, громадських організацій та навчальних закладів, що засвідчено відповідними актами впровадження.

Учасники засідання одноголосно відзначали, що автор є сформованим науковцем, який володіє науковими методами дослідження і вміє робити обґрунтовані висновки і пропозиції для практики, що є підставою для позитивної оцінки дисертаційної роботи і рекомендації її до захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності).

7929

Події у світлинах