logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

9 вересня відбулося розширене підсумкове засідання приймальної комісії «ВСТУП-2024»

9 вересня в стінах Вінницького національного аграрного університету відбулося розширене підсумкове засідання приймальної комісії «ВСТУП-2024».

Цьогоріч до Вінницького національного аграрного університету вступило на бакалаврські та магістерські програми більше 3000 абітурієнтів.

Найбільшою популярністю користуються аграрні спеціальності. Продовжують лідирувати облікові та фінансові, інженерні, технологічні, та значно зріс попит на ветеринарну медицину. 

Приємно відзначити, що у цьому році Вінницький національний аграрний університет увійшов у 40 закладів вищої освіти України, які користуються найвищим попитом серед абітурієнтів, та зайняв 2 почесне місце серед аграрних закладів України.

Президент університету, д.е.н., професор, академік НААНУ Григорій КАЛЕТНІК відзначив, що вступна кампанія цьогоріч вирізнялася особливою складністю, однак абітурієнти ВНАУ зуміли подолати цю перешкоду, завдячуючи організованій роботі приймальної комісії та відповідальному супроводу майбутніх здобувачів на всіх етапах вступу. 

Президент та ректор університету висловили подяку працівникам приймальної комісії за високопрофесійну, активну, ініціативну, відповідальну та результативну роботу.

Голова приймальної комісії, ректор університету Віктор МАЗУР звернув увагу учасників засідання на окремі результати вступної кампанії, її резерви, а також наголосив щодо організації додаткового набору на денну та заочну форми навчання з 1 жовтня 2024 року.

21770

Події у світлинах