logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ВІДБУЛАСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕКОНОМІКА, УПРАВЛІННЯ ТА ПРАВО: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ»

23 листопада у стінах Вінницького національного аграрного університету відбулася Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Економіка, управління та право: досвід проблеми перспективи».

Студентські науково-практичні конференції започатковані президентом університету Григорієм КАЛЕТНІКОМ і вже стали традиційними. Цього року вони об’єднали студентство економіко-правового напрямку ВНАУ та інших вузів України.

Відкрила конференцію д.е.н., доцент, проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та міжнародної діяльності Світлана ЛУТКОВСЬКА, яка зазначила що символічним є те, що керівництво університету проявляє постійну увагу, створює умови для навчання та розвитку, надає можливості вивчення сучасних технологій та інновацій, світових досягнень та наукових досліджень.

З вітальним словом перед учасниками конференції виступив д.е.н., професор, академік НААН України Григорій Калетнік.

«Студенти ВНАУ – молоді, талановиті, з глибокими науковими знаннями, практичними навичками, креативні, завжди в пошуку. Ви, сучасна молодь – майбутнє України і саме ви покликані творити успішне завтра нашої держави», – наголосив президент університету.

«Ми виховуємо у стінах ВНАУ висококваліфікованих фахівців – конкурентних лідерів, які готові розвивати економіку країни, вивести її на високий світовий рівень, цим самим забезпечити достойний рівень життя в державі», - зазначив Григорій Миколайович.

Прикладом інноваційної стратегії розвитку університету є участь кращих його представників у Всесвітній виставці EXPO-2020 в Дубай! Очолює делегацію ректор університету, у складі делегації 6 студентів, аспірант, два декани і три проректори, яких президент ВНАУ запросив до вітального слова та участі дистанційно безпосередньо з Всесвітньої виставки EXPO-2020. Всі учасники делегації висловили захоплення побаченим у павільйонах EXPO-2020.

 

Приємно відзначити, що поряд із студентами ВНАУ, учасниками конференції стали студенти з багатьох авторитетних закладів вищої освіти України.

У пленарному засіданні конференції та в роботі секцій взяли участь та виступили майже 150 учасників, що свідчить про актуальність обраної теми та зацікавленість студентської молоді процесами, які серйозно впливають на соціально-економічний розвиток країни та добробут наших громадян.

Надзвичайно цікавими, змістовними, глибокими, аналітичними, перспективними були виступи студентів факультетів обліку та аудиту, менеджменту та права, економіки та підприємництва, які яскраво виділялися серед учасників конференції.

Президент університету висловив своє захоплення науковими дослідженнями студентів, які відображенні в збірниках, відзначив високий рівень статей, наголосив на можливості студентам друкуватись одноосібно та частіше, ніж це було можливим, коли вони друкувались спільно з науковими керівниками в університетських наукових фахових виданнях.
Подякував головному редактору Журналу студентських наукових праць, проректору Світлані Лутковській, деканам факультетів та всім членам редколегії за високу планку у підготовці та виданні збірника.

Переконані, що і серед учасників студентської конференції є справжні високопрофесійні особистості, які в майбутньому будуть відігравати ключову роль у розвитку нашої країни.

14333

Події у світлинах