logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ У ВНАУ НА КОНТРАКТНІЙ ФОРМІ НИЖЧА В ПОРІВНЯННІ З ІНШИМИ ВИЩИМИ НАВЧАЛЬНИМИ ЗАКЛАДАМИ

19 липня 2021 року під головуванням ректора ВНАУ відбулася нарада керівництва університету спільно із керівниками відокремлених структурних підрозділів ВНАУ та деканів факультетів. На нараді обговорювали питання ходу вступної кампанії.

Ректор університету, к.с.-г.н., професор Віктор Анатолійович Мазур висловив подяку членам приймальної комісії та студентській раді за плідну працю і допомогу абітурієнтам у виборі своєї професії, а також наголосив на помірності цін для вступників контрактної форми навчання цього року: «Ми намагаємося зберегти низьку вартість за навчання в порівнянні з іншими закладами вищої освіти, аби кожен студент незалежно від соціального стану його сім’ї мав можливість навчатися на обраній спеціальності та почував себе комфортно. І я вважаю, що нам вдалось досягти цього для переважної більшості спеціальностей».

 

Керівники відокремлених структурних підрозділів звітували про успішне складання ЗНО випускниками коледжів, що дає можливість для подальшого освоєння обраної професії після коледжу у ВНАУ. Присутні на нараді обговорили роботу приймальної комісії, яка вже шостий день продуктивно працює з абітурієнтами та їх батьками. Поруч з «Менеджментом», «Правом», «Бухобліком та аудитом», економічними спеціальностями, актуальними цієї вступної кампанії серед інших є «Агрономія», «Агроінженерія» та «Харчові технології». На деякі спеціальності документів прийнято більше, ніж рік тому за той самий період часу. Як відзначив Віктор Мазур, ці показники свідчать про високу якість навчання та про комфортне та цікаве студентське життя у ВНАУ, що привертає увагу абітурієнтів зі всієї України.

Спільно із приймальною комісією в університеті діє консультаційний центр для майбутніх студентів, у якому абітурієнтам радо допомагають із реєстрацією електронних кабінетів та вибором різних спеціальностей для подачі заявок, щоб підвищити шанс проходження абітурієнта із невисоким балом на бюджетну форму навчання.

Поспішайте до 23 липня зайняти своє місце в одному із найкращих університетів Вінниці, а також насичено та цікаво провести студентські роки, а найголовніше стати професіоналом своєї справи. Тому що Вінницький національний аграрний університет – це вищий навчальний заклад, де здійснюються мрії.

12380

Події у світлинах