logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Успішного старту!

Сьогодні у Вінницькому національному аграрному університеті розпочався новий 2020-2021 навчальний рік для першокурсників, студентів, які будуть навчатися за скороченим терміном на другому та третьому курсі, а також для магістрів першого року навчання. Ми пишаємось, що 2500 студентів обрали саме наш - найзатребуваніший, найперспективніший заклад вищої освіти Подільського регіону. 
 Адже наша держава чекає на високоінтелектуальних, високоосвічених фахівців, здатних самореалізуватися в професійній діяльності. Тому саме з вами, дорогі наші студенти, молодими і енергійними, ми пов’язуємо надії на динамічний, успішний розвиток аграрної галузі України.
Впевнені, що у майбутньому ви поповните плеяду видатних вчених та науковців, керівників-фахівців своєї справи, громадських діячів, чиїми здобутками пишатиметься наша університетська родина. 
Дорогі першокурсники! Ви почали новий етап свого життя, віднині розпочинається ваша студентська біографія, ви прийшли до нас з новими ідеями, надіями та сподіваннями, які обов’язково здійсняться, адже саме наш університет втілить ваші мрії у життя.
В добрий час! В щасливу дорогу!

9184

Події у світлинах