logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Успішне проходження перевірки знань з питань охорони праці працівників медичних установ у м. Вінниця

2 березня 2020 року за організації навчально-методичної госпрозрахункової лабораторії з охорони праці центру підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва Вінницького національного аграрного університету для працівників Комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М.І. Пирогова Вінницької обласної Ради», Комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна психіатрична лікарня №2 Вінницької обласної ради», Комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний центр служби крові Вінницької обласної Ради» проведено перевірку знань з питань охорони праці.
Перевірку знань проводила комісія Управління Держпраці у Вінницьків області. Комісія під головуванням першого заступника начальника Управління Держпраці у Вінницькій області Володимира Боковця, у складі заступників начальників відділів нагляду в машинобудуванні та енергетиці Олександра Куцика та нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Олександра Морквишена провела перевірку знань законодавства України та нормативно-правових актів з питань охорони праці.


Після здачі іспиту для всіх присутніх була проведена нарада. На якій особливу увагу було приділено заходам з профілактики інфікування коронавірусом Covid-19. Володимир Боковець наголосив, що робота у лікарні, яку щодня відвідують сотні громадян, має чималий ризик інфікування. Тому працівникам потрібно самим суворо дотримуватись санітарно-гігієнічних вимог, широко використовувати засоби індивідуального захисту і закликати пацієнтів та відвідувачів робити те ж саме. Наголошено на необхідності своєчасного проведення навчання та інструктажів з питань охорони праці, наявності та якості інструкцій за професіями та видами робіт, наявності дозволів на проведення робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, підготовці кадрів.
Всі слухачі підтвердили свої високі знання, що підтверджується видачею їм посвідчення встановленого зразка.

7266

Події у світлинах