logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Урочисте завершення професійного навчання сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників у центрі підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва ВНАУ

На виконання ст.10 Закону України «Про сільськогосподарську дорадчу діяльність», наказів Міністерства аграрної політики від 13.09.06р. № 519 «Про організацію професійної підготовки та проведення дорадчої діяльності на професійному рівні» та наказу від 14.04.2011 № 137 «Про внесення змін до наказу Мінагрополітики України від 13.09.2006 № 519» Вінницький національний аграрний університет проводить професійну підготовку сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників.
Відповідно до плану-графіку професійної підготовки з 27 травня по 7 червня 2019 р. відбулось навчання для 27 осіб, бажаючих здійснювати дорадчу діяльність на професійному рівні у центрі підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва.


7 червня 2019 р. ректор університету Віктор Мазур урочисто привітав слухачів із успішним завершенням професійної підготовки та вручив слухачам свідоцтва про навчання сільськогосподарських дорадників. Віктор Анатолійович передав слова вітання від Григорія Калетніка, наголосивши на ефективності впровадження дорадчої діяльності у розвиток аграрного бізнесу та розбудови сільського господарства, адже цей напрям сприяє розповсюдженню нових знань і є необхідним в сучасних соціально-економічних умовах розвитку країни. А професійна підготовка з дорадчої діяльності є необхідною передумовою поліпшення добробуту сільського населення та розвитку сільської місцевості у підвищенні рівня знань та вдосконаленню практичних навичок прибуткового ведення господарства.

Дорогі слухачі! Центр підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва Вінницького НАУ від щирого серця вітає Вас з черговим здобутком. Успіхів Вам у всіх Ваших починаннях!

1161

Події у світлинах