logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Урочисте відкриття Міжнародного науково-практичного онлайн-офлайн конгресу з ветеринарної медицини USAVA-VNAU 2021.

Сьогодні особливий день, адже довгоочікувана весна по-справжньому вступила в свої права. Територія Вінницького національного аграрного університету вражає своєю неповторною красою, квітнуть каштани, аж дух перехоплює від п’янкого аромату бузку.

На центральній площі університету волелюдно, це вперше за весь такий складний карантинний рік зібралися шановані гості – учасники Конгресу, науково-педагогічні працівники, студенти, аспіранти.

Величні акорди у виконанні народного естрадно-духового оркестру Центру культури та дозвілля ВНАУ ознаменовують урочисте відкриття Третього Міжнародного науково-практичного онлайн-офлайн конгресу з ветеринарної медицини USAVA-VNAU 2021.

 З вітальним словом до учасників Конгресу звернувся ректор університету Віктор Мазур, який щиро привітав гостей з визначною подією для наукової спільноти, наголосивши, що це для університету надзвичайно важлива наукова подія.

Крім того, дуже приємно, що в стінах університету присутні гості такого високого рівня - науковці із світовим іменем та найкращі лікарі-практики та відповідальні стейкхолдери.

Конгрес дає нам можливість розширювати коло університетів-партнерів та налагоджувати дієву співпрацю у спільних наукових дослідженнях, обмінюватися досвідом та набувати професійні знання та навики.

Від органів виконавчої влади привітав учасників зібрання начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області - Григорій Сидорук.

З великою гордістю та теплотою знайомили гостей з університетом наші студенти Антон Довгань та Ілона Шкрабій:

«Ми пишаємося рідним ВНАУ, найкращими його науковими здобутками, адже лише за останніх 5 років науковцями ВНАУ захищено 72 кандидатські дисертації та 19 докторських і все це завдяки тому, що керівництво ВНАУ здійснюють особистості, які досягли значних успіхів у професійній, науковій, державницькій та громадській діяльності. Їхні імена та добрі справи відомі далеко за межами Вінниччини. Керівники університету докладають максимум зусиль для збереження та примноження славних традицій закладу, запроваджують інноваційні технології та кращий передовий досвід з метою виховання майбутньої аграрної еліти України, підняття іміджу університету на світовій арені.»

Учасників конгресу привітали:

Владлен Ушаков – декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії, кандидат ветеринарних наук, голова Української Асоціації  ветеринарних лікарів дрібних тварин та Андрій Дідух – керівник ветеринарного відділу Берінгер Інгельхайм РВЦ ГмбХ енд Ко КГ. Надзвичайно приємно було почути з його уст такі прості, але теплі, гарні слова-звернення до організаторів Конгресу: «Щиро дякуємо Вам, що в такий непростий час зібрали нас всіх разом у Вінницькому національному аграрному університеті».

Учасники Конгресу щиро раділи, що знову мають можливість продуктивно працювати у стінах найкращого університету, дякували керівництву за гостинність, з любов’ю підготовленні неперевершені смаколики, за високу організованість та повсякчасну опіку.

Справжню естетичну насолоду, приємні хвилини відпочинку, незабутні враження дарували творчі колективи Центру культури та дозвілля. Кожен концертний номер супроводжувався бурхливими оплесками, створював неймовірну атмосферу і в ці хвилини складалось враження, що нас назавжди покинули біди і хвороби, на рідній землі запанував довгоочікуваний мир, а ми живемо у багатій, високорозвиненій найкращій в світі Україні.

Думаю, що кожен хто був учасником урочистого відкриття Конгресу, подумки попросив Всевишнього нехай це справді стане реальністю.

11726

Події у світлинах