logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Урочиста посвята у студенти-2019

Сьогодні на центральній площі Вінницького національного аграрного університету людно, як ніколи: усміхнені, щасливі, сповнені оптимізму та з ледь помітною тривогою в очах першокурсники, горді за своїх дітей батьки, увесь професорсько-викладацький склад університету. 
Посвята у першокурсники є по-справжньому хвилюючою подією для майбутніх студентів. Адже, здається, ще вчора ти був безтурботним учнем, а від сьогодні став частинкою великої дружньої аграрної родини та гордо нестимеш звання студента Вінницького національного аграрного університету. 


Із вітальним словом до першокурсників, батьків та рідних звернувся президент університету Григорій Калетнік, який запевнив студентів і батьків у правильності їхнього вибору. Адже ВНАУ - це потужний університет, який впевнено рухається вперед, має чіткі перспективи розвитку, найкращий колектив науковців, який ставить перед собою все нові і нові цілі, досягаючи їх наполегливою роботою. Університет швидко реагує на виклики сьогодення, а відтак і має безліч перемог і здобутків у всеукраїнських і міжнародних конкурсах і змаганнях. Та головне наше завдання, запевнили і президент, і ректор університету - це формування нової аграрної еліти, яка здатна творчо мислити, швидко реагувати на сучасні вимоги ринку праці, готова до практичної роботи, і, найважливіше, яка докладатиме зусилля для розвитку власної країни, маючи відмінні знання, практичні навички та міжнародний досвід.
Керівництво університету подякувало студентам та батькам за їх вибір та довіру, адже це означає, що ми на правильному шляху і наші спільні зусилля мають відповідні результати! 
Вже стало гарною традицією, яку започаткував президент університету 10 років тому: кращих студентів, які активно займаються науковою діяльністю, беруть участь у різноманітних конкурсах та змаганнях, мають чітку громадянську позицію, нагороджувати особливою нагородою - відзнакою президента університету "Кращий студент факультету" та "Кращий студент коледжу". Символом відзнаки є «Мудра сова», окрім того студенти отримують свідоцтво та грошову винагороду. Сьогодні ювілейну нагороду отримали: Микола Тимощук - студент факультету менеджменту та права, Микола Кузиков - факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії, Діана Вощінова - факультет обліку та аудиту, Вікторія Ткачук - факультет агрономії та лісівництва, Валерія Вовк - факультет економіки та підприємництва та Михайло Замрій - студент інженерно- технологічного факультету ВНАУ.
Президент університету Григорій Калетнік та ректор Віктор Мазур вручили першокурсникам символічний ключ до знань, який відкриватиме їм двері у складну, але цікаву дорогу самостійного дорослого життя. 
Секретом свого успішного навчання в університеті поділився зі студентами-першокурсниками магістр факультету агрономії та лісівництва Микола Бородій, а також висловив щирі слова подяки керівництву університету та науково-педагогічному колективу за ті досягнення, які сьогодні має.
З трепетом у серці і щемловою ніжністю благословила першокурсників у майбутнє доросле життя і мати студентки Тетяна Козлан.
Урочиста посвята завершилася феєричним святковим концертом за участі естрадно-духового оркестру ВНАУ, народного ансамблю танцю «Ровесник», ансамблю «Молодь України», під керівництвом директора Центру культури та дозвілля, незмінної ведучої та солістки Дар’ї Погребняк. Саме ці талановиті діти щодня примножують славу університету та доводять, що наша чудова молодь неперевершена у всьому. Ми вміємо однаково на високому рівні представляти університет на серйозних наукових заходах та при цьому бути безмежно талановитими, творчими і креативними у художній самодіяльності, спорті та різноманітних видах мистецтва.
Тож в щасливу дорогу, першокурсники. У вас почалася нова захоплююча подорож, а це завжди цікаві знайомства та нові емоції. Щасти вам! В добрий час!

3001

Події у світлинах