logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Участь Вінницького національного аграрного університету в установчій конференції Всеукраїнської мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій UaReNet

Делегація Вінницького національного аграрного університету у складі директора навчально-наукового центру Тітаренко Ольги та фахівця відділу євроінтеграції та міжнародної  діяльності  Слободянюк Олени  року взяли участь  в  установчій конференції, присвяченій заснуванню Міністерством освіти і науки України та Національним інформаційним центром академічної мобільності ENIC Ukraine (ДП «Інформаційно-іміджевий центр») всеукраїнської мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій UaReNet, що відбулась 2 березня 2020 р. у м. Київ.

Установча конференція відбулась за участі представників керівного складу МОН України та ENIC Ukraine, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Спілки ректорів вищих навчальних закладів України, Національного Еразмус+ офісу в Україні, хедлайнерів міжнародної мережі національних інформаційних центрів академічної мобільності ENIC-NARIC, почесних іноземних гостей  та представників 85 закладів вищої освіти України,  які першими прийняли рішення про приєднання до мережі.

Діяльність мережі UaReNet спрямована на вдосконалення та розвиток процедури визнання іноземних освітніх кваліфікацій в Україні.

Основними завданнями мережі є:

- формування та поширення культури прозорого та доброчесного визнання в Україні;

- зміцнення співпраці компетентних органів з визнання в Україні;

- налагодження обміну інформацією та досвідом, популяризація взірцевих практик визнання іноземних кваліфікацій;

- дослідження та розв’язання проблемних питань у сфері визнання.

 

7264

Події у світлинах