logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

ТІЛЬКИ У ВНАУ ПІСЛЯ ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ НА НАВЧАННЯ МАЙБУТНІ СТУДЕНТИ ОДРАЗУ ОФОРМЛЮЮТЬСЯ В ГУРТОЖИТОК І ЗНАЙОМЛЯТЬСЯ ЗІ СВОЇМИ КІМНАТАМИ

Триває подача документів для зарахування на бюджетну форму навчання у Вінницькому національному аграрному університеті та в Україні в цілому. Приймальна комісія університету рекомендує абітурієнтам не відкладати це на останній день, який припадає на 2 серпня. Також, абітурієнти, які бажають навчатись за контрактом вже зараз оформлюють документи.

«Вступники можуть дізнатись про те, де вони можуть навчатись за кошти державного бюджету в своїх електронних кабінетах, – розповідає проректор ВНАУ з науково-педагогічної діяльності, перспективного розвитку та гуманітарної політики, к.е.н. Андрій Шинькович. – Навпроти відповідної заяви статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування» (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету).
Особливістю Вінницького національного аграрного університет є той факт, що в той же день і бюджетники і контрактники оформлюються на проживання у гуртожитку та знайомляться зі своїми кімнатами. Для цього створені усі комфортні умови».

      

Нагадуємо перелік документів, який необхідно подати до приймальної комісії:
- копію документа, що посвідчує особу;
- оригінал документа про освіту та додаток до нього;
- копію військово-облікового документа (крім випадків, передбачених законодавством);
- сертифікати ЗНО;
- 4 кольорові фото 3х4;
- підписану Приймальною комісією роздруковану заяву на вступ (для тих вступників, які подавали заяви через електронний кабінет).

       

13112

Події у світлинах