logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Святкування Дня працівників сільського господарства у Вінницькому національному аграрному університеті

День працівників сільського господарства це професійне свято аграріїв, невід’ємною частиною яких є науково-педагогічні, педагогічні працівники та студенти вищих навчальних аграрних закладів України. Для колективу Вінницького національного аграрного університету цей день завжди особливий. Адже університет 37 років успішно готує фахівців-аграріїв, які є конкурентоспроможними на ринку праці України та світу.


14 листопада 2019 року у концертному залі Вінницького національного аграрного університету відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента.
Щиро і тепло привітав найкращий колектив із професійним святом президент університету Григорій Калетнік:
«Ми з великою радістю, впевненістю та оптимізмом дивимося у майбутнє попри всі події, що сьогодні відбуваються. Колектив університету уособлює всі ті досягнення, які є вцілому в державі, і в яких саму значну роль відіграє сільське господарство. Аграрний комплекс України має чим пишатися. За 28 років частка сільського господарства у структурі ВВП зросла втричі, витримуючи конкуренцію та складнощі ринкової економіки. Українські аграрії сміливо рухаються вперед. Я переконаний, що ми переживемо і цей складний і важкий період боротьби за українського фермера, селянина, українського спеціаліста, українську сім’ю, які пов’язані з виробництвом сільськогосподарської продукції.
Ми пишаємося нашими випускниками і студентами, бо їх вклад у прогресивний і активний розвиток сільського господарства є чи не найвищим. Знання, отримані у ВНАУ дають можливість успішно працювати у аграрному секторі економіки. Бути працівником сільського господарства – сьогодні це перспективний і правильний вибір».


Григорій Миколайович побажав колективу невичерпної наснаги, нових здобутків і досягнень, злагоди, втілення задумів і сподівань.
З нагоди свята за вагомі досягненні у сфері аграрної освіти та науки, високопрофесійність та відповідальність 120 працівників та 135 студентів університету та коледжів були відзначені грамотами керівництва університету та нагородами області.
Як завжди, неймовірним подарунком для всього колективу стала прекрасна концертна програма наших талановитих студентів, які займаються у центрі культури та дозвілля під керівництвом чудового майстра своєї справи Дар’ї Погребняк.
Високопрофесійність нашої художньої самодіяльності давно відзначена на найвищому рівні. Саме тому працівників сільського господарства з усієї області у Музично-драматичному театрі імені М. Садовського вітали сьогодні саме наші прекрасні студенти. Привітав аграріїв Вінниччини зі святом і президент університету Григорій Калетнік.


В свою чергу аграрії подякували за теплі слова вітань та неймовірні запальні номери, в які вклали свою душу, свій талант та свою любов до батьківської землі студенти ВНАУ.

3625

Події у світлинах