logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

СТУДЕНТСЬКА РАДА ЗАПРОШУЄ АБІТУРІЄНТІВ ДО УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ РОДИНИ

Триває вступна кампанія. Високий рівень студентського самоврядування у Вінницькому національному аграрному університеті – це одна з переваг, які допомагають абітурієнтам обрати ВНАУ своїм закладом вищої освіти. Всі охочі студенти мають змогу приєднатися до лав проактивної та творчої молоді нашого університету – студентської ради, яка перебуває на сторожі захисту прав та інтересів студентів, а також спільно з керівництвом закладу піклується про цікаве та продуктивне навчання у стінах Вінницького національного аграрного університету. Для того, щоб стати членом студради важливо проявляти ініціативу, бути активним, а також хотіти навчатися та працювати задля розвитку університету та успішності студентів. Студентська рада націлена на виховання соціально активних особистостей із лідерськими якостями, які вміють співпрацювати в команді та спільно творити майбутнє. Тому що, як казав відомий філософ Дуайт Ейзенхауер: «Вища якість лідерства – це цілісність».

Структура ради налічує у своєму складі десятки студентів, голів факультетських студентських рад та голови університетської ради. А також студенти Вінницького національного аграрного університету є делегатами у Студентській раді Вінниччини. Найактивнішими студентами, які займаються організаторською роботою, зазвичай є студенти саме перших та других курсів. Вони завжди готові допомогти в процесі будь-якої діяльності в університеті та підтримати його своїми ідеями та роботою.

Андрій Тімошен, який цьогоріч закінчив перший курс ВНАУ, розповідає, що їхня команда молодих членів студентської ради постійно організовує різні заходи тематичного спрямування до свят та урочистих подій: «Ми ніколи не залишаємо наших студентів сумувати, тому постійно працюємо над ідеями та приносимо у студентське життя різнокольорових барв, готуємо святкові заходи до Дня закоханих, Міжнародного жіночого дня, Нового року, Дня відкритих дверей у ВНАУ з музикою та піснями». А ще, як говорить Андрій, університетська студентська рада піклується про соціальні проєкти, які є важливими. Часто студенти організовують благодійницьку діяльність, долучитися до якої може кожен студент та викладач. Одна з них – акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», куратором якої є в.о. голови студентської ради факультету менеджменту та права Міщишина Марина.

 

Голова університетської студентської ради, Антон Довгань, пояснює, що студентська рада є важливим підрозділом для правильного комунікування між студентством та керівництвом. Антон розповідає, що студенти-активісти є цінним важелем у роботі ВНАУ та привносять свою частку у формування ефективного навчання: «Ми, студенти, беремо участь абсолютно у кожному аспекті життя університету. Освітня, спортивна, наукова, культурно-масова діяльності – головні вектори спрямування креативу та енергії наших студентів. І навіть під час літніх канікул, ми будь-що ладні стати до роботи! В цей момент, найбільш ініціативні члени студентської ради та студентської профспілки беруть участь у приймальній комісії 2021. Зустрічаємо, консультуємо, екскурсуємо наших абітурієнтів 2021. Заряджаємо позитивом усіх і кожного!».

Також студентська рада бере активну участь у організації заходів, які пов’язані із міжнародними партнерськими проєктами. Як згадує Аліна Зелена, нещодавно члени студентської ради на чолі із викладачами зустрічали у Вінницькому національному аграрному університеті делегатів із міжнародного конгресу USAVA, координатором якого був декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії, кандидат ветеринарних наук, доцент Владлен Ушаков. Члени студентської ради приймали гостей, пригощали їх різними смаколиками та допомагали представляти препарати та новітні технології.

Аліна Малюсько, студентка другого курсу, член студентської ради, радо ділиться емоціями не лише про навчання, а й про атмосферу, яка панує в університеті та надихає навчатись, а також про студентські роки в гуртожитку та безпечне проживання там. Розповідає Аліна, що гуртожиток ВНАУ є дуже оптимістичним місцем, де студентка познайомилася із багатьма людьми і відчуває себе там як удома. Підкреслює, що університет надає усі можливості для комфортного та безпечного проживання.

Студентська рада Вінницького національного аграрного університету – дає багато можливостей студентам для виявлення їхніх творчих, лідерських та організаторських здібностей.

12380

Події у світлинах