logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Студентка факультету агрономії та лісівництва стала призером Всеукраїнського конкурсу есе "Чому я обираю агро?"

У Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулося нагородження переможців Всеукраїнського студентського конкурсу есе «Чому я обираю агро?», що був організований онлайн-виданням AgroPortal.ua за підтримки ДУ «НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта».


Метою проекту було почути від студентів, чому вони обрали аграрну сферу, які мають очікування та уявлення про роботу в секторі, та донести до загальної аудиторії, що працювати у сільському господарстві – перспективно.
Вінницький національний аграрний університет на конкурсі есе представляла студентка магістратури факультету агрономії та лісівництва спеціальності Агрономія Юлія Брунь.
Редакція AgroPortal.ua отримала 97 цікавих есе з 26 різних аграрних навчальних закладів України. З них було обрано 10 найкращих, котрі і пройшли у фінал конкурсу. Юлія Брунь успішно пройшла у фінал конкурсу та потрапила у число десяти переможців.


Фінал проходив у вигляді паралельного онлайн-голосування та оцінок членів експертної ради. За підсумками фінального голосування наша студентка увійшла у п’ятірку переможців конкурсу та отримала диплом призера.

1192

Події у світлинах