logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Студентка факультету агрономії та лісівництва стала дипломантом обласного літературного конкурсу молодіжної творчості

Студенти Вінницького національного аграрного університету не лише вчаться та розвивають свій науковий потенціал, але є культурно освіченими та обдарованими, зокрема пишуть та декламують власні вірші.
У читальному залі Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва відбулася офіційна церемонія нагородження переможців обласного конкурсу молодіжної творчості «Наша рідна земля Україною зветься». Студентка факультету агрономії та лісівництва Вінницького національного аграрного університету спеціальності «Екологія» Кушнір Альона Леонідівна потрапила в число фіналістів конкурсу із своєю поезією.


В конкурсі взяли участь 72 представники з міст Вінниці та Могилів-Подільського, 20 районів та 3 об’єднаних територіальних громад області, які надіслали на розгляд журі з числа знаних письменників, журналістів, бібліотечних фахівців власні поетичні та прозові твори, написані українською мовою.
Переможцями журі визнало 19 дівчат та юнаків із різних регіонів Вінницької області у трьох номінаціях – «Поезія», «Проза» та «Поезія з відеопрочитанням». Кушнір Альона стала дипломантом конкурсу, достойно презентувавши власні твори, що були високо оцінені фахівцями.


Керівництво Вінницького національного аграрного університету сприяє всебічному розвитку студентства навчального закладу, створюючи сприятливі умови для прояву та розвитку здібностей молоді, що навчається у нашому закладі.

 

429

Події у світлинах