logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Студенти ВНАУ відвідали молодіжний форум "Від розваги до успіху"

Студенти Вінницького національного аграрного університету відвідали молодіжний форум "Від розваги до успіху".

Захід мав дуже насичену та цікаву програму, у яку входили цікаві доповіді запрошених спікерів, тимбілдинг, різні руханки, розвиток критичного мислення та невелика лотерея на підтримку ЗСУ.

Щоб познайомитись між собою, учасники заходу взяли участь у тимбілдингу. Його мета полягала у знаходженні людей із схожими уподобаннями та захопленнями.

Далі наші студенти мали можливість послухати доповідь Олени Войтович, заступниці начальника відділу молодіжної політики, про діяльність та здобутки даного відділу.

Також власним досвідом із нами поділився Кривешко Владислав, член Виконавчого комітету Вінницької міської ради, представник політичної партії "Українська стратегія Гройсмана", староста Вінницько-Хутірського старостинського округу. Він розповів про свій життєвий шлях та як саме став успішним і з чого починав свою кар'єру.

Чудову доповідь також презентував Ходаков Олег, голова громадської організації "SetUP", дебатер. Ми дізнались і зрозуміли, наскільки важливо аналізувати інформацію та вміти критично мислити.

Про власний життєвий шлях нам розповідав Несен Ілля, президент студентського самоврядування Вінницького національного технічного університету. Також він презентував заходи, які проводились за його ініціативи та як він дійшов до настільки високо рівня.

Щоб учасники форуму не засиджувались на місці, була проведена музична терапія, а саме створення звуків за допомогою власного тіла, тобто "Body percussion". Також одним із захопливих завдань була робота в команді для розвитку критичного мислення. Для кожної із 5 команд було обрано питання, яке потрібно було опрацювати і по закінченню часу презентувати усім учасника.

Наприкінці заходу ще відбувся нестандартний воркшоп: наші студенти дізнались принцип адвокації та лобізму будь-якого питання.

Дякуємо Відділу молодіжної політики Вінницької міської ради та Вінницькій молодіжній раді за такий чудовий захід та можливість здобувати такий цінний досвід і нові навички.

20333

Події у світлинах