logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Студенти Вінницького національного аграрного університету перемогли у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Завершується навчальний рік у закладах вищої освіти. Підводимо підсумки роботи, радіємо перемогам наших студентів на Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах та олімпіадах. Результати  вражаючі, це дає можливість впевнено дивитись у майбутнє, зберігати лідерство навчального закладу на освітньому просторі України.

Студенти-переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт щиро дякують проректору з наукової та інноваційної діяльності університету Інні Гончарук за постійну увагу, підтримку та допомогу у підготовці до найпрестижніших наукових конкурсів.

 ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019-2020 навчального року зі спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» проходив в Сумському національному аграрному університеті.

Студенти факультету агрономії та лісівництва Вінницького національного аграрного університету підготували студентську наукову роботу на тему: «Перспективи використання трав’янистих видів Paeonia L. в умовах Поділля України».

До команди увійшли студенти: Топольська Вікторія Петрівна (31-СПГ група) та Миколюк Олена Олександрівна (51-СПГ група).

Керівником студентської наукової роботи призначено канд. с.-г. наук, доцента кафедри лісового, садово-паркового господарства, садівництва та виноградарства факультету агрономії та лісівництва Панциреву Ганну Віталіївну.

На першому етапі змагань галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 24 студентських наукових робіт, що надійшли з 16 закладів вищої освіти та визначили з них 6 найкращих.

З причини всеукраїнського карантину захід проходив у режимі дистанційної форми.

На підставі відкритого обговорення студентських наукових робіт, галузева комісія визначила переможців конкурсу 2019-2020 навчального року зі спеціальності 206 «Садово-паркове господарство».

Студенти факультету агрономії та лісівництва стали переможцями та призерами, отримавши 164 бали та диплом ІІ ступеня у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». 

 

Студентка 3 курсу факультету менеджменту та права ВНАУ Перевізник Анастасія Олегівна взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права».

Другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт проходив на базі юридичного факультету Національного авіаційного університету.

Тема представленої роботи – «Вінницька трагедія» 1937-1938 років, як злочин комуністичного тоталітарного режиму», науковий керівник – асистент кафедри права Ковальов Дмитро Володимирович.

На конкурс було подано 60 студентських наукових робіт, до ІІ туру конкурсу пройшло 15 робіт, які набрали більше 60 балів, серед них і робота Перевізник А.О..

Презентація наукової роботи відбулася 29 травня 2020 року на підсумковій науково-практичній конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Теорії та історії держави і права; історії політичних і правових учень; філософії права», де студентка Перевізник Анастасія Олегівна виборола почесне третє місце і перемогла у номінації «Найкраща презентація доповіді».

 

Щиро вітаємо студентів з перемогою, бажаємо і надалі зміцнювати свої знання у науковій діяльності, продовжувати активно брати участь у різноманітних конкурсах та впевнено досягати успіхів.

Радіємо разом з вами! Пишаємось вами!

8125

Події у світлинах