logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Студент ВНАУ здобув перемогу у Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі «Аграрні науки та продовольство» за напрямком «Агроінженерія»

11-12 червня на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся II етап Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» за напрямком «Агроінженерія».

На конкурс було подано 354 студентських наукових робіт закладів вищої освіти України та закордонних закладів вищої освіти з США, Польщі, Латвії, Молдови, Чехії, Словаччини, Болгарії, Грузії, Боснії і Герцоговини.

До II туру було відібрано 51 студентську наукову роботу для подальшого захисту в форматі підсумкової відеоконференції. За рішенням конкурсної комісії студент 2 курсу інженерно-технологічного факультету Андрій ДЯЧЕНКО презентував наукову роботу на тему: «Development and research of the technological process wood shredder by a mobile unit» (науковий керівник – к.т.н., доцент, доцент кафедри агроінженерії та технічного сервісу інженерно-технологічного факультету Олена ТРУХАНСЬКА) та нагороджений дипломом І ступеня.

Вітаємо учасників конкурсу, зичимо успіхів у навчанні, подальших перемог задля примноження наукових здобутків ВНАУ!

20348

Події у світлинах