logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Студент інженерно-технологічного факультету ВНАУ переміг у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії

Студент інженерно-технологічного факультету Вінницького національного аграрного університету Дерунець Владислав здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан 2023».

На конкурс було подано 31 роботу від 11 закладів вищої освіти, включаючи 10 ЗВО із 6 міст України та 1 ЗВО з міста Малете, Нігерія. Конкурсні роботи розглядались за номінаціями: «Конструювання та дизайн упаковки», «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки», «Технологія пакування та пакувальне обладнання», «Технологія відходів та екологія».

Дерунець Владислав отримав перемогу в номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» з конкурсною роботою «Гаряче пакування». Робота виконана під керівництвом доктора філософії з галузевого машинобудування, старшого викладача кафедри технологічних процесів та обладнання переробних і харчових виробництв Бурлаки Сергія.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів в науковій та професійній діяльності! Ця перемога свідчить про високий рівень освіти та дослідницького потенціалу нашого університету!

20176

Події у світлинах