logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

СТЕЙКХОЛДЕРИ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА ДІЛЯТЬСЯ ЗІ СТУДЕНТАМИ СВОЇМИ ЗНАННЯМИ ТА ДОСВІДОМ

22 жовтня 2021 року в рамках співпраці зі стейкхолдерами, було проведено відкриту лекцію для студентів факультету економіки та підприємництва, що навчаються за освітніми програмами «Комп’ютерні науки» та «Економіка». Стейкхолдер факультету, співвласник і директор ТОВ «Дах Девелопмент» Дмитро Дідик, провів лекцію в рамках освітніх компонентів «Управління ІТ-проєктами» і «Управління проєктами інформатизації».

               

Дмитро Дідик серед іншого зазначив, що підтримка освіти в Україні є важливою частиною соціальної відповідальності бізнесу, тому для отримання досвіду на реальних проєктах для Вінницького національного аграрного університету створено віртуальну лабораторію у мобільному додатку «Dah».

Компанія надає можливість безкоштовно користуватися своїм програмним забезпеченням. А у сервісі «Dah» студенти зможуть створити свій власний віртуальний проєкт, який дає можливість навчитися аналізувати доходи та витрати, вирішувати фінансово-економічні проблеми, приймати управлінські рішення, а також опанувати основи автоматизації фінансово-економічних операцій у бухгалтерії для ОСББ.

13505

Події у світлинах