logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Скарбничка студентських перемог ВНАУ продовжує наповнюватися!

Студент ВНАУ здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Інтелектуальна власність» 2023-2024 навчальному році.

Протягом березня-червня 2024 року на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» проходив II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інтелектуальна власність» у 2023-2024 навчальному році без проведення підсумкової конференції.

Для участі у Конкурсі було подано 19 студентських наукових робіт із закладів вищої освіти України.

У II турі галузева конкурсна комісія провела рецензування представлених на конкурс студентських наукових робіт. За рішенням конкурсної комісії студент 1 курсу магістратури факультету менеджменту та права Кирило ОПАРЕНЮК нагороджений дипломом ІІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Напрями реформування системи державних органів у сфері інтелектуальної власності в Україні» (науковий керівник – к.ю.н., доцент, доцент кафедри права факультету менеджменту та права Таміла МАНЬГОРА).

З гордістю та впевненістю можна сказати, що у стінах ВНАУ здійснюється підготовка талановитих правознавців, які здатні своїми знаннями, уміннями, власними силами формувати нове бачення напрямів реформування захисту прав інтелектуальної власності в сучасних умовах!

Щиро дякуємо проректору з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інні ГОНЧАРУК за підтримку у розвитку талановитої молоді в стінах Вінницького національного аграрного університету!

20456

Події у світлинах