logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Сільськогосподарське дорадництво – дієвий інструмент для реалізації державної аграрної політики!

12 вересня 2022 р. Вінницький національний аграрний університет гостинно зустрів слухачів – майбутніх сільськогосподарських дорадників в перший день навчання. Як це, відчути себе знову студентом, сісти за студентську парту, законспектувати лекцію та знову готуватися до здачі заліку, відчули 19 слухачів Центру інтеграції з виробництвом, підвищення кваліфікації та дорадництва.

Від імені Президента університету, д.е.н., професора, академіка НААН Григорія Калетніка та від себе особисто привітав слухачів з початком професійної підготовки к.с.-г.н., професор, ректор університету Віктор Мазур. У своєму виступі ректор наголосив на важливості та дієвості розвитку дорадчої діяльності в Україні і побажав слухачам успіхів у обраній фаховій справі.

Програма професійної підготовки у ВНАУ забезпечується не лише висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом університету, а й знаними професіоналами-практиками. Так, перша лекція проведена Павлишеним В.С., заступником директора Департаменту, начальником управління прогнозування, бухгалтерського обліку, фінансового та організаційного забезпечення Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації.

Лекції та майстер-клас проведено Корінцем Р.Я., к.е.н., директором Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України.

Привітали учасників навчання голова Вінницької обласної громадської організації «Союз юристів України» Олексій Гончар та к.с.-г.н., директор центру інтеграції з виробництвом, підвищення кваліфікації та дорадництва Ольга Тітаренко.

Перший день навчання пройшов насичено та цікаво в форматі очного навчання. А далі було багато інформативних on-line лекцій та складання заліку.

І, 23 вересня 2022 р. 18 майбутніх фахівців дорадчої діяльності успішно склали залік та стали ще на один крок ближче до поставленої мети.

Привітав слухачів д.е.н., професор, академік, Президент Університету Григорій Калетнік та вручив свідоцтва про професійну підготовку.

Вітаємо Вас, шановні слухачі-випускники! Мети досягає той, хто її прагне! До зустрічі у ВНАУ!

Все Буде Україна!

17775

Події у світлинах