logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Щиро вітаємо із захистом докторської дисертації!

Колектив Вінницького національного аграрного університету щиро вітає к.е.н., доцента Інну Гончарук з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук та її наукового консультанта – д.е.н., професора, академіка НААН України Григорія Калетніка!
Прилюдний захист докторської дисертації Інни Вікторівни зі спеціальності 08.00.03 – економіка та управління національним господарством на тему: «Забезпечення енергетичної незалежності агропромислового комплексу на засадах сталого розвитку» відбувся 11 грудня 2020 року на засіданні спеціалізованої вченої ради д 05.854.03. 
Тематика дослідження дисертантки є досить актуальною, оскільки наукова новизна одержаних результатів полягає у розробці теоретико-методологічних та прикладних основ формування енергетичної незалежності для її забезпечення в агропромисловому комплексі України, та містить науково обґрунтовані результати досліджень, що розв’язують сучасну наукову проблему.
У своїх виступах при обговоренні дисертаційної роботи офіційні опоненти і всі члени спеціалізованої вченої ради відзначили високий науковий рівень, бездоганне володіння тематикою дослідження, фахові та ґрунтовні відповіді. Цей висновок вони підтвердили і своїм одностайним голосуванням за присудження наукового ступеня доктора економічних наук. 
Щиро вітаємо Інну Вікторівну Гончарук та її наукового консультанта Григорія Миколайовича Калетніка! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, плідної професійної діяльності на благо Вінницького національного аграрного університету!
Нехай ваш професіоналізм, активна життєва позиція та оптимізм і надалі допомагають вам досягати високих цілей у науково-педагогічній діяльності та житті!

10488

Події у світлинах