logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Щирі вітання з Днем народження!

Шановний Григорію Миколайовичу!

Заквітчаний ніжними пелюстками квіту, умитий кришталевою ранковою росою та благословенний Пасхальною радістю Великоднього неба завітав сьогодні до Вас травневий день – ДЕНЬ ВАШОГО НАРОДЖЕННЯ.

І це є, не лише гарною нагодою щиро привітати Вас усім багатотисячним колективом нашого ВНАУ, але й найкращою можливістю висловити Вам велику вдячність та шанобливу прихильність за батьківську опіку та за вражаючий талант прицільно бачити мету і знаходити шляхи її досяжності.

Усе найкраще і найвеличніше на землі, із землі починається, у ній з любов’ю народжується, любов’ю виколисується і від любові квітує і плодоносить.

Ви наділені цим святим почуттям від батька-матері, і, як люблячий син, не розгубили цього діаманту, а примножували його у своєму багатогранному житті.

Стали сівачем любові до землі у долі майбутніх поколінь.

Це Ви, шановний Григорію Миколайовичу, зуміли створити підґрунтя для розквіту нашого аграрного вишу, для його висоти, впізнаваності, глибини і міжнародного визнання.

З Вашим баченням, турботою, довірою і наполегливістю ми не просто заклад вищої освіти – ми вікно у широкий світ прогресу, у світ нових технологій і нового світосприймання.

А веде у цей світ наших студентів – ціла плеяда науковців, для багатьох з яких, Ви стали мудрим наставником їхнього наукового становлення: від студентського конспекту лекцій до дисертації кандидата і доктора наук.

Бо вмієте бачити у сьогоднішній молодій людині – велике завтрашнє. І працювати при цьому за золотим правилом справжнього ВЧИТЕЛЯ: допомогти студенту чи викладачу, розгледіти у собі себе.

Ті хто скористалися цією Вашою життєвою настановою, стали золотим фондом ВНАУ.

У кожному з них і у кожному з усіх нас – краплина Вашого лідерського таланту, хисту, добра, надії, віри і любові.

То ж, з Днем народження Вас, Вчителю, полум’яно і незрадливо закоханого у нашу подільську землю-житницю, лідера, який вміє іти попереду, вести за собою, допомагати, надихати, мріяти і триматися у мрії на крилі.

Щиро бажаємо Вам злетів усе нових і нових, у здобутках Ваших і долі рідного університету.

Міцнійте здоров’ям, радійте душею і перемагайте любов’ю!

А сьогоднішнє величне Христове Воскресіння нехай обдарує Вас світлом, теплом, добром, негаснучою вірою та щасливим довголіттям!

 З повагою 

колектив університету

 

 

11957

Події у світлинах