logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Шановна університетська родино!

12 лютого усі православні християни східного обряду відзначають Свято Трьох Святителів – Василія Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоуста – провідних учителів віри, святості й науки Христової Церкви.
Святителі Вселенські Учителі – Василій Великий, Григорій Богослов та Іоанн Златоуст не лише укріпили Церкву своїми божественними догматами, вони стали покровителями тих, хто навчає і навчається.
Християнська святиня не випадково зводилася навпроти нашого храму науки, а престольне свято на честь Собору Вселенських Учителів і Святителів стало невід’ємною частиною життя нашого університету. І сьогодні ми з гордістю називаєм його нашим університетським Храмовим святом, адже разом з наукою для нас відкривається світ духовного збагачення і пізнання, науки добра, праведності, людяності.
Ми переконані: лише завдяки любові до ближнього, до батьківської землі, невтомній праці ми подолаємо усі життєві негаразди.
Шановна університетська родино!
Щиро вітаємо Вас зі світлим Храмовим святом університету!
Бажаємо Вам міцного здоров’я, щасливої долі, незламної віри у надійне майбутнє. Нехай Боже благословення завжди супроводжує Вас на життєвих дорогах, а сила молитви й заступництва вкаже на правильний шлях.
Хай прийде мир у Ваші домівки, а в родині назавжди оселяться світло миру, добра та злагоди, негаснучої віри, надії і любові!
Найбільша сила у нашій єдності, взаєморозумінні, повазі, підтримці, нестримному бажанні, все те, що подаровано нам Богом, передати нашим дітям, онукам та правнукам в ім’я щасливого майбуття.
 
З повагою
президент університету Григорій Калетнік
ректор університету Віктор Мазур
 

10820

Події у світлинах