logo
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ space заснований у 1982 році

Делегація ВНАУ відвідала навчальну базу для проходження закордонного стажування студентів у Болгарії

12-13 вересня 2019 року делегація Вінницького національного аграрного університету у складі проректора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Інни Гончарук, доцента кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму Анни Іващенко відвідали навчальну базу для проходження закордонного стажування студентів ВНАУ у Болгарії. Разом із генеральним директором туристичної компанії «TURAL» Гешо Любеновим, українським представником болгарської компанії «TURAL» Сергієм Кривеньким, управителем п’ятизіркового готелю «Astor Garden Hotel» Віолетою Бєловою ознайомились із умовами проходження практики, проживання, харчування студентів готелів «Astor Garden Hotel», «Здравец», «Чайка», які знаходяться у приморських курортах Золоті Піски та Святі Костянтин і Олена. 


Приємно відмітити, що на ресепшині готелей, у залах харчування, кухні нас зустрічали студенти ВНАУ Значок Ірина, Пращур Віталій, Кирилюк Лілія, які, як і решта студентів ВНАУ, навчаючись за спеціальностями «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології», мали можливість цьогоріч пройти 90-денне закордонне стажування у Болгарії у сфері готельно-ресторанного бізнесу і туризму. 
Стажування для студентів, у рамках навчальної програми, на території Болгарії, дає можливість оволодіти сучасними формами та методами організації професійної діяльності в галузі туризму, готельного і ресторанного бізнесу, маркетингу, підприємництва, адміністрування та управління готелями і ресторанами, а також для формування професійних навичок і вмінь, прийняття рішень у реальних виробничих умовах. 
По завершенню стажування, кожен студент отримає сертифікат. Проходити стажування можна взимку – на гірськолижних курортах, та влітку – на морських.

2185

Події у світлинах